Home » Krzysztof Skórzyński i en ny rolle i TVN24 «Fan Zone»

Krzysztof Skórzyński i en ny rolle i TVN24 «Fan Zone»

by Thure Lindhardt

Krzysztof Skórzyński etter ordre fra myndighetene til TVN-kringkasteren ble han fjernet fra nyhetssendingene på grunn av avsløringen av e-posten han hadde mottatt fra Michał Dworczyk. Nå kan den tidligere moderatoren til «Check» se seerne på stasjonen i en ny rolle. Om at journalisten skal ta for seg formatene knyttet til hopp-VM-konkurransenesom var kjent på forhånd.

I år viser TVN for første gang verdenscupkonkurransene i utlandet, som tidligere var forbeholdt polsk fjernsyn.

«Vi har akutte nyheter til dere i siste liten: Hopperne har spist frokost. Vi har også sett laget vårt løpe» – kunne seere av «Fan Zone – Winter», en spesialserie på TVN24, høre i dag.

16. november dukket journalisten opp før 22 på slutten av programmet «Polen og verden». Skórzyński – som en gang tok for seg prestisjefylte politiske spørsmål og drev sitt eget program – «gikk til markedet med en kostholdsekspert fra våre ansatte for å handle og vise hvordan man setter sammen en meny for polske mestere». Han var til stede ved visjonen i noen minutter og presenterte materiale om ernæringen til polske idrettsutøvere. Journalisten snakket med blant andre Adam Malysz.

Som han sa tidligere Wirtualnemedia.pl portal, Uoffisiell informasjon tyder på det Skórzyński forventer en retur til politiske spørsmål i den nåværende kanalen.

Den første konkurransen i verdenscupen for sesongen 2021/22 finner sted på lørdag i Nizhny Tagil. Sist sesong ble begge konkurransene i Russland vunnet av den endelige vinneren av krystallkulen – nordmannen Halvor Egner Granerud.

Polen vil være representert i Nizhny Tagil av: Kamil Stoch, Dawid Kubacki, Piotr Żyła, Stefan Hula, Andrzej Stękała, Klemens Murańka og Jakub Wolny.

Krzysztof Skórzyński: Hva sto i e-posten han mottok fra Michał Dworczyk?

La oss huske: I midten av september ble skjermbilder av e-poster som skulle komme fra Michał Dworczyks private e-postinnboks publisert på nettverket. De gjelder også korrespondanse med TVN-journalist Krzysztof Skórzyński.

I den avslørte meldingen konsulterte politikeren en TVN-journalist om talen hans til en av pressekonferansene. I en e-post til Skórzyński 24. januar 2021 skrev Michał Dworczyk blant annet: «Vi appellerer til seniorer som ønsker å registrere seg for vaksinasjoner om å holde seg hjemme. Alle vaksiner gjort tilgjengelig av produsentene innen utgangen av mars – for over 3 millioner mennesker – har blitt distribuert «.

Krzysztof Skórzyński er politisk og sosial reporter for Fakty TVN og TVN24-journalist. Han har vært tilknyttet TVN24 siden 2006. Først var han ansvarlig for magasinet «Dzień po dni» og var ansvarlig for å utarbeide materialet til «Fakty». Før det var han tilknyttet Radio TOK FM i flere år. Der jobbet han som reporter og ledet sitt eget program «Nærbilde». Han har vært fast knyttet til TVN24 siden 2010. Han er først og fremst interessert i politikk, men temaer knyttet til kirkens virksomhet ligger også hans hjerte nært.

Kilder: TVN24

You may also like

Leave a Comment