Home » KS Kielce skal spille med sitt tidligere spillerlag. Rivalene hadde en falsk start på den nye sesongen – CKsport.pl

KS Kielce skal spille med sitt tidligere spillerlag. Rivalene hadde en falsk start på den nye sesongen – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

De polske mesterne returnerer til banen bare tre dager etter sesongens første kamp da de slo Chrobry Głogów hjemme. Denne gangen spiller de i Pommerns hovedstad og deres rival blir Wybrzeże Gdańsk.

Kielce starter neste kamp med tjue mål etter en sikker seier over Chrobry Głogów. Talant Dujszebaevs side fikk raskt en plass på toppen av tabellen nettopp fordi de scoret flest positive mål av alle lagene som fikk fulle poeng.

Nå møter de nok et hinder på vei mot den 21. tittelen til landets beste lag. Søndag kl 15:00 starter kampen i hallen på ul. Kazimierz Górski, der de møter Energa Wybrzeże Gdańsk, et lag ledet av tidligere gul-hvit-blå quarterback Mariusz Jurkiewicz, støttet av Jakub Bonisławski.

«Jeg husker henne veldig godt. De hjalp meg med å få selvtillit, noe som ble bekreftet av Gladiators-statuetten forrige sesong – innrømmet at Miłosz Wałach, KS Kielce-keeper og tidligere Gdańsk-keeper, som han forsvarte de to foregående årene da han forlot klubben, var lånt fra Kielce.

Kollegene hans fra det gamle garderoben startet ikke den nye sesongen godt, og tapte mot MMTS Kwidzyn med 30:33. – Laget fra Gdańsk utmerker seg ved at de kjemper til siste slutt, uavhengig av resultatet. Det var det første møtet. Kwidzyn var allerede seks mål foran, men Wybrzeże klarte å få kontakt. Det er et ungt, men allerede veldig godt organisert lag. Du kan se hånden til Mariusz Jurkiewicz, som satte blokkene fint sammen. De spiller hardt i forsvar, de løper mye. Vi må konsentrere oss om angrepshalvdelen. Vi kan ikke miste baller så fort. Michał Peret, en erfaren tredreier, gir dem også mye – det vil være deres merverdi. Når han kjenner stilen til Gdańsk-laget, vil han bli matet med pasninger og gjøre en forskjell – sa Krzysztof Lijewski, Dujshebaevs assistenttrener.

Konkurransen starter kl 15:00. Møtet sendes av Polsat Sport Extra.

Foto av Anna Benicewicz Miazga

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på linken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment