Home » Kylian Mbappe skadet, hvor lenge vil han være ute? Kommer han til å savne Bayern München i Champions League?

by Gunnar Garfors

Det meldte Paris-klubben torsdag. «Etter testene pådro Mbappe seg en venstre lårskade ved biceps av lårbenet. Han forventes å bli satt på sidelinjen i tre uker,» sa PSG i en uttalelse.

Hvilke spill vil Mbappe gå glipp av?

Den 24 år gamle franske fotballspilleren ble utvist i Montpellier i det 21. minutt etter et motstanders kneangrep. Det var ikke hans kveld til å begynne med. Selv om PSG vant 3-1 til slutt, bommet den kjente spissen på en straffe i det 10. minutt.

Hjemmekeeperen reddet sitt første forsøk, men straffen ble gjentatt fordi forsvarsspillerne suste inn i 16-meteren. Andre gang han traff stolpen kom ballen tilbake til ham, men Mbappe viste seg ikke på returen og sendte ballen høyt over mål.

Nå ser det ut til at pariserne ikke får hjelp i minst fem kamper, inkludert ekstremt prestisjefylte: mot Olympique de Marseille i den franske cupen (8. februar), mot AS Monaco i Ligue 1 (2/11) og mot Bayern München i 1/8-finalen av League Champions (14. februar). Han mangler også duellene med Toulouse (04.02) og Lille (19.02). Dersom prognosene blir bekreftet, vil Paris-trener Christophe Galtier først kunne bruke ham i ligaklassikeren 26. februar mot Marseille.

Hva med Ramos?

I tillegg til Mbappe forlot eks-verdensmester Sergio Ramos banen for tidlig i onsdagens kamp mot Montpelier. Den 36 år gamle spanske forsvarsspilleren pådro seg en adduktorskade. Som nevnt i klubbens uttalelse, gjennomgår spilleren for tiden omfattende kliniske kontroller.

Kilde: Getty Images Hvor lenge skal Ramos være ute?

Den forsvarende mesterne PSG har 51 poeng og er fem foran den nye andreplassen Olympique de Marseille (2-0 borte i Nantes).

Forfatter: lukl/po