Home » Tidligere FC Barcelona-fotballspiller Dani Alves er pågrepet, mistenkt for seksuelle overgrep

Tidligere FC Barcelona-fotballspiller Dani Alves er pågrepet, mistenkt for seksuelle overgrep

by Gunnar Garfors

I følge katalansk politi Mossos d’Esquadra dukket Alves (39) opp på en av Barcelonas politistasjoner fredag ​​for å avgi uttalelser i en sak om seksuelle overgrep og ble midlertidig arrestert der.

Ifølge den katalanske dagsavisen «El Periodico» ble fotballspilleren informert om at etterforskning av påståtte seksuelle overgrep på en nattklubb i Barcelona var igangsatt mot ham.

Dani Alves skal møte i retten

Fredag ​​ettermiddag skal den tidligere Barcelona-forsvareren møte i retten, som kan avgjøre om brasilianeren skal arresteres.

Ifølge Antena 3 TV ble Alves 2. januar anklaget for seksuelle overgrep av en katalansk innbygger på en av politistasjonene. I et intervju med den spanske kanalen nektet brasilianeren for å ha begått en forbrytelse og nektet for å kjenne det påståtte offeret.

Alves har vært knyttet til Spania i mange år, hvor han har opptrådt i Barcelona og Sevilla. Etter å ha forlatt den katalanske klubben i 2022, signerte han en kontrakt med det meksikanske antrekket Pumas UNAM. Under det nylige verdensmesterskapet i Qatar dukket han opp i kamper mot Kamerun og Sør-Korea og ble i en alder av 39 den eldste Brasil-landskampen som har spilt i et verdensmesterskap.

Kilde: Getty Images Daniel Alves

Forfatter: kz/twis
//
Kilde: eurosport.pl, PAP

You may also like

Leave a Comment