Home » Latvisk ishockeylag taper i vennskapskamp mot Norge / Artikel

Latvisk ishockeylag taper i vennskapskamp mot Norge / Artikel

by Thure Lindhardt

Det eneste målet for Latvia ble scoret av Zemgus Girgensons.

Etter kampen ble det også spilt overtid og en rekke kast etter kampen. De norske spillerne hadde 1-0 i tillegg. Det latviske landslaget sviktet også i innkastene etter kampen.

Jānis Jaks ble kåret til den beste latviske spilleren.

I det andre minuttet av kampen viste de norske spillerne et glimrende skudd.

Norge melder resultatet

På slutten av perioden hadde begge lag en sjanse til å score, men resultatet ble det samme.

Smirnovs kommentar etter den første tredjedelen

I begynnelsen av den andre perioden oppnådde det latviske landslaget mesteparten av kvalifikasjonen til å spille etter et avansement på sidelinjen. National Hockey League (NHL) Mats Duccarello Ossens, som var uskadd av keeper, ble suspendert av keeper. Den trente hockeyspilleren anerkjente dette ved å doble ledelsen.

Midt i tredje nådde nordmennene 0-3.

Nordmennene ligger på tredjeplass

De latviske ishockeyspillerne klarte å ta tilbake et mål med en gang. Zemgus Girgensons scoret med straffe. For ham var det hans tredje mål på to vennskapskamper.

Girgenson scorer for Latvia

Kort tid før pause tok nordmennene tilbake kontrollen over de tre scoringene.

Stillingen er nå 1:4

Etter andre periode opplevde Lauris Dārziņš at begge lag spilte en jevn kamp, ​​men nordmennene var flinkere til å avslutte angrepene.