Home » Lucid Drone Technologies bruker T-Mobile til å drive sine kommersielle rengjøringsdroner

Lucid Drone Technologies bruker T-Mobile til å drive sine kommersielle rengjøringsdroner

by Peter Østbye

Industrielle spraydroner og IoT-tilkobling kan redusere risikoen og kostnadene ved utendørs rengjøring

Hvorfor er ? Lucid Drone Technologies har valgt T-Mobile som den eksklusive IoT-tilkoblings- og administrasjonsleverandøren for sin voksende flåte av industrielle spraydroner som tilbyr kommersielle rengjøringstjenester.

Hvorfor det er viktig: Vedlikeholdsmannskaper som vasker utvendige vinduer og utfører utvendig rengjøring av kommersielle anlegg er i fare for skade og resulterer i høye forsikrings- og utstyrskostnader. Droneteknologi kombinert med T-Mobiles toppmoderne nettverk bidrar til å holde renholdere trygge og sparer penger.

For hvem er det? Eiendomsforvaltning og bygningsvedlikeholdsselskaper, samt selskaper som leter etter IoT-løsninger for å levere reelle fordeler og forbedre kundeopplevelsen.

BELLEVUE, Washington og CHARLOTTE, NC, 26. april 2022–(BUSINESS WIRE)–I dag kunngjorde T-Mobile (NASDAQ: TMUS) at Lucid Drone Technologies har valgt Single Carrier (“Un-carrier”) som den eksklusive leverandøren av IoT-tilkobling og -administrasjon for sin flåte av industrielle spraydroner. Lucid Drone Technologies og T-Mobile jobber sammen for å beskytte vedlikeholdsmannskaper og utvendige rengjøringsentreprenører ved å bruke droneteknologi for vedlikeholdsoppgaver med høy risiko for anlegg som mild utvendig rengjøring og høyhusrengjøring. Selskapene planlegger også å bruke T-Mobiles bransjeledende 5G-nettverk i fremtiden for å fly droner utenfor synsvidde og drive mer dataintensive funksjoner som videostreaming.

Denne pressemeldingen inneholder multimedieelementer. Hele pressemeldingen finner du her: https://www.businesswire.com/news/home/20220424005111/en/

Lucid Drone Technologies har valgt T-Mobile som den eksklusive leverandøren av IoT-tilkobling og -administrasjon for sin voksende flåte av industrielle spraydroner som tilbyr kommersielle rengjøringstjenester.

En banebrytende løsning for å holde vedlikeholdsteam trygge

Forvaltningsselskaper og utviklere for kommersiell eiendom gjør betydelige investeringer for å holde vedlikeholdsmannskapene trygge. Høye ansvars- og utstyrsforsikringspremier får anleggsledere til å se etter nye, kostnadseffektive løsninger. Lucid Drone Technologies, en pioner innen industrielle spraydroner, og Un-transportøren har bestemt seg for å gå inn i bransjen for å levere spillskiftende produkter: droner utstyrt for å rengjøre utvendige overflater og bygningsvinduer.

Den neste generasjonen industrielle spraydroner fra Lucid Drone Technologies, drevet av T-Mobile for Business, kan rengjøre utvendige overflater og vinduer på kommersielle bygninger, inkludert utendørs stadioner og arenaer, hoteller og universitetsbygg. Dette betyr at vedlikeholdsteam nå kan unngå visse høyrisikooppgaver og jobbe under tryggere forhold ved å fokusere på andre viktige oppgaver.

IoT driver fremtiden for industriell spray-droneteknologi

T-Mobiles nettverk støtter nøkkelfunksjoner til Lucid Drone Technologies industrielle spraydroner, for eksempel: B. deling av flydata i sanntid, informasjon om batteribruk, maskinvarediagnostikk og levering av fastvare- og programvareoppdateringer. I tillegg vil T-Mobile Control Center gi Lucid Drone Technologies muligheten til å se og administrere tilkoblingen til sine industrielle spraydroner. Med automatiserings- og distribusjonsmulighetene til T-Mobiles IoT-plattform, er Lucid Drone Technologies i stand til enkelt å akselerere utplasseringen av sin voksende flåte. Lucid Drone Technologies vil dra nytte av nær sanntidssynlighet i alle sine industrielle spraydroner, med muligheten til å overvåke nettverksforhold og enhetsatferd gjennom T-Mobile Control Center.

I første omgang vil T-Mobile for Business gi 4G LTE-tilkobling for industrielle spraydroner fra Lucid Drone Technologies for å gi en pålitelig landsomfattende tilkobling. Lucid Drone Technologies planlegger å utnytte Un-operatørens 5G-nettverk for avanserte brukstilfeller som tilgang til nettverksoperasjonssenter, live video og fjernkontroll i nær fremtid. Som det største og raskeste 5G-nettverket over hele Amerika, er T-Mobile klar til å frigjøre det fulle potensialet til IoT og akselerere bruken av det for å bane vei for nye applikasjoner, droner som er avhengige av høyhastighetsdata med lav latens og ekte -tidspunkt og nærhetstjenester.

«Hos Lucid Drone Technologies er vi forpliktet til å tilby robotløsninger som gjør det mulig for kundene våre å gjøre jobber som tidligere var kjedelige, rotete og farlige, tryggere, raskere og smartere,» sa Andrew Ashur, administrerende direktør i Lucid Drone Technologies. «T-Mobile gjør oss i stand til å ikke bare tilby kundene våre den høyeste kvaliteten på støtte og sanntidstilkobling i dag, men også å flytte grensene for ansvarlig robotikk takket være deres bemerkelsesverdige 5G-evner. »

«Lucid Drone Technologies er et godt eksempel på hvordan en kunde kan bruke originalitet og ny teknologi for å løse komplekse problemer,» sa Callie Field, president for T-Mobile Business Group. «Muligheten til å jobbe med denne typen tenkere kommer ikke ofte, og vi er glade for å tilby teknologien vår for å bringe deres visjon til live.»

For å lære mer om Lucid Drone Technologies besøk: www.luciddronetech.com

For å lære mer om T-Mobile for Business IoT, besøk: www.t-mobile.com/business/solutions/iot

Følg det offisielle nyhetsrommet for T-Mobile på Twitter @TMmobilNews for å holde deg oppdatert med de siste firmanyhetene.

Raskeste 5G-nettverk basert på kombinerte gjennomsnittlige og samlede 5G-hastigheter i henhold til Ookla®-analyse av 5G-nedlastingshastigheter fra Speedtest Intelligence®-data for 1. kvartal 2022. Ookla-varemerker brukes under lisens og gjengis her med tillatelse.

Om T Mobile

Høyenergi, T-Mobile US Inc. (NASDAQ: TMUS) er USAs eneste operatør («Un-Carrier») som tilbyr et toppmoderne 4G LTE-nettverk og et landsdekkende transformativt 5G-nettverk som vil gi pålitelig tilkobling for alle. T-Mobile-kunder drar nytte av en enestående kombinasjon av verdi og kvalitet, resultatet av en urokkelig vilje til å gi dem den best mulige tjenesteopplevelsen kombinert med et sterkt ønske om å forstyrre det som er konkurransedyktig og nyskapende innen mobiltelefoni og utover er fordelaktig. Med hovedkontor i Bellevue, Washington, tilbyr T-Mobile tjenester gjennom sine datterselskaper og driver sine flaggskipmerker T-Mobile, Metro by T-Mobile og Sprint. For å lære mer besøk: https://www.t-mobile.com.

Om Lucid Drone Technologies

Lucid Drone Technologies er et robotikkselskap basert i Charlotte, North Carolina som for tiden spesialiserer seg på design og konstruksjon av industrielle spraydroner for arbeidskrevende oppgaver. Lucid Drone Technologies ble lansert i 2018 og har som mål å tilby et tryggere, raskere og smartere alternativ til tradisjonelt kjedelige, kaotiske og farlige jobber.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse skal på ingen måte anses som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med kildeteksten, noe som vil danne presedens.

Se kildeversjonen på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220424005111/en/

kontakter

Media relasjoner
Medierelasjoner til T-Mobile US, Inc
MediaRelations@t-mobile.com

Lucid Drone Technologies
John Dry
jdry@luciddronetech.com

kontakt med investorer
T-Mobile US, Inc.
investor.relations@t-mobile.com
https://investor.t-mobile.com

You may also like

Leave a Comment