Home » Marokko bekrefter den nyeste versjonen av det amerikanske luftvernsystemet Patriot til kundene

Marokko bekrefter den nyeste versjonen av det amerikanske luftvernsystemet Patriot til kundene

by Thure Lindhardt

Av Amine Kadiri 18. november 2021 kl. 13.30.

En nylig utgitt rapport fra det amerikanske forsvarsdepartementet bekrefter at Marokko er blant de potensielle kundene til det amerikanske luft- og missilforsvarssystemet Patriot i sin mest avanserte versjon, PAC 3 MSE.

enEN

Det er Far Maroc-forumet som har denne informasjonen oppdatert torsdag 18. til dags dato.

Informasjonen er i en. inneholde rapportere nylig godkjent av det amerikanske forsvarsdepartementet for programmet Patriot Advanced Capability-3 Missile Segment Enhancement (PAC-3 MSE) som utvikles av Lockheed Martin, et amerikansk forsvars- og sikkerhetsselskap.

Far Maroc Forum understreker at i lys av sin erfaring på slagmarkene og manglene ved sine tidligere versjoner, er dette forsvarssystemet designet for å svare med stor effektivitet på de ulike luftbårne truslene.

Tilsvarende Lockheed Martin, tilbyr PAC-3 MSE-systemet høyere ytelse i høyde og rekkevidde, og forbedret dødelighet sammenlignet med Patriot-missilene i den forrige konfigurasjonen. Den doble pulsmissilmotoren gir interceptoren mer manøvrerbarhet mot raskere, mer sofistikerte taktiske ballistiske missiler og kryssermissiler.

Den spesialiserte amerikanske siden Indre forsvar, kunngjør også i en gjenstander kunngjorde torsdag at Lockheed Martin forbereder seg på å øke produksjonen av PAC-3 MSE-avskjærere i 2022 for å møte høy etterspørsel etter dette forsvarssystemet. En ny produksjonslinje vil dermed doble den årlige produksjonen av disse nye styremissilene.

Den samme utgivelsen legger til at Pentagon tidligere godkjente salget av PAC-3 MSE-systemet til forskjellige land, inkludert Tyskland, Sør-Korea, Polen, Qatar, Romania, Sverige, De forente arabiske emirater, Japan, Saudi-Arabia, Kuwait, Taiwan, Nederland , Norge, Sveits, Bahrain og Marokko.

You may also like

Leave a Comment