Home » Mios» eksmann Nerijus – i skandalenes hete: Selvfølgelig ga kvinnen underholdningsverdenen en merkelig bil?

Mios» eksmann Nerijus – i skandalenes hete: Selvfølgelig ga kvinnen underholdningsverdenen en merkelig bil?

by Thure Lindhardt

Kvinnen må huske forholdet til eksmannen, den skandaløse Nerijus. Det er sant, denne gangen vil ikke offeret i historien lenger være Mia. Hun måtte gjennom et skikkelig helvete gjennom eksmannen, så Mia trodde ikke umiddelbart at hennes egen historie, som hun hadde lidd så hardt med store økonomiske tap, ble gjentatt i en annen kvinnes liv.

(4 bilder)

FOTOGALLERI. Mios» eksmann Nerijus – i skandalenes hete: Selvfølgelig ga kvinnen underholdningsverdenen en merkelig bil?

«Det er ingen annen person som er slik, eller i det minste har jeg ikke møtt dem, og jeg håper jeg ikke vil møtes igjen,» vil Mia snakke om eksmannen i programmet.

Men mens Milos skilsmissehistorie fanget offentligheten, var det ikke alle som trodde på det. Denne gangen sier Greta, en sjarmerende kystboer, at hun falt i fellene til Nerius. Hun er en velstående ung kvinne som ser ut til å ha alt. Leiligheten hennes er som et slott, hun bygger nå et hus ved sjøen. Og mens man kanskje tror at Greta ikke manglet noe, var Mios eksmann plutselig forvirret på vei. Ga hun etter for historien om den ene prinsen og en lykkelig slutt?

«La meg gjette. Først ga Nerijus deg enorme buketter med roser som ikke passet inn i klemmen?» Mia spurte Mia om eksmannen.

Greta skal snart innrømme at det Mia sier er sant. Og nå som en sympatisk kvinne så tilbake, var Nerijus interessert i virksomheten hennes, husene hun bygde ved sjøen. «Han sverget at det faktisk ikke var en Alphon, men det er en plan for å forføre en rik ung kvinne!»

Men hvordan historien om et eventyr endret seg i en helt annen retning enn det Greta, som hadde sin egen virksomhet, fant ut – samtidig ble Nerijus mer og mer iøynefallende i selskap med en annen, verdenskjent kvinne. Og selv om det var vanskelig å tro, skjønte Greta snart at paret faktisk var et par, og den berømte kvinnen snakket om sin elskede Nerija i forskjellige intervjuer, takket henne på sosiale nettverk for en imponerende bursdagsfest i et praktfullt herskapshus og viste bilder av Øyeblikk når du flyr inn i festen med helikopter.

«Nerijus sverget til meg at han ikke hadde noe med kvinnen å gjøre,» sa Greta om showet, og la til at hun hele tiden ga ham penger på det tidspunktet, som Nerijus muligens ville bruke med en ny elsker.

Men selv en så het situasjon kulminerte da Nerijus presenterte den for en representant for underholdningsverdenen…. Greta BMW x6 ?!

Historien bak kulissene i verden av utrolige kjærlighetsintriger og underholdning – allerede denne tirsdagen, 19:30. i programmet «Gegen den Strom» på TV3!

You may also like

Leave a Comment