Home » Nære venner vil være enda nærmere. I hvert fall på Instagram

Nære venner vil være enda nærmere. I hvert fall på Instagram

by Peter Østbye

Instagram utvider funksjonen for nære venner. Nå blir den grønne markeringen med en hvit stjerne på plattformen enda viktigere.

Nære venner på Instagram

Instagram introduserte nære venner-funksjonen for en stund siden. Dette tillot oss å velge individuelle brukere som vi kunne dele innhold med bare til dem – ikke til alle eller bare til vår gruppe følgere, men bare til personer vi manuelt hadde valgt. Men til nå har dette vært begrenset til selve historiene; Forhold som forsvinner etter 24 timer, men ikke noe mer. Nå endrer det seg endelig.

Kilde: Instagram

Mer innhold for nære venner

Den sosiale medieplattformen som eies av Meta – et selskap eid av Mark Zuckerberg som også inkluderer blant annet Facebook og WhatsApp – har bestemt seg for å utvide funksjonen for nære venner. Dette gjelder nå også for innlegg og videoer, det vil si ruller, på profilen din.

Brukernes nære vennelister forblir konsekvente på tvers av innleggstyper, enten det er historier, hjul eller innlegg. Når noen svarer i Stories, fungerer det som en privat melding – bare de av oss i DM-ene våre kan se den. Men i tilfelle av innlegg eller hjul, hvis en bruker i din nære vennekrets liker eller kommenterer et innlegg eller hjul, vil det være synlig for alle andre i den kretsen. Instagram annonserte:

Kilde: Instagram

Vi vet at fellesskapet vårt allerede bruker nære venner som et stressfritt sted for å få kontakt med menneskene som betyr mest for oss. Vi håper dette åpner for flere muligheter for deg til å være ditt mest autentiske jeg på Instagram samtidig som du har flere valg om hvem som ser innholdet ditt.

Hva synes du om utviklingen av denne funksjonen? Vil du publisere eksklusivt innhold for dine nære venner, eller vil du ikke bruke dette alternativet i det hele tatt? Gi meg beskjed i kommentarene.

Kilde: Depositphotos

Kilde: Instagram

Les mer nedenfor

Hva er nytt med WhatsApp?  Mer sikkerhet og enklere gruppesamtaler!

You may also like

Leave a Comment