Home » Nations League: Spania møter Portugal, Tsjekkia topper gruppe – nyheter

Nations League: Spania møter Portugal, Tsjekkia topper gruppe – nyheter

by Gabriel Scott

Alvaro Morata åpnet scoringen i det 25. minutt etter en rask kontring satt opp av Pablo Sarabia. Det var hans 26. mål for landslaget. Portugiseren utlignet i det 82. minutt da Joao Cancelo byttet fra høyrekanten og en flat senter fra kantspilleren. Sporting Braga Ricardo Horta bemerket sitt debuttreff i rammen.

Den andre kampen i gruppe 2 divisjon A mellom Tsjekkia og Sveits, som ble spilt samtidig, endte med 2-1-seier til vår sørlige nabo. Vertene vant etter mål av Kuchta og selvmål av Djibril Sow. Noah Okafor kom til helvetianerne.

Nations League, divisjon B: Haaland bedre i snikskytteduellen

Interessant var også rivaliseringen mellom divisjon B. De fleste målene kom i kampen mellom Israel og Island, som endte uavgjort 2-2. Målet var viktig for vertene i det 84. minutt, scoret han Allerede Weissman.

Til gjengjeld vil duellen mellom Serbia og Norge involvere Aleksandar Mitrovic, som er annonsert som en snikskytteduell Erling Haland, var skandinavene på topp. Kampens eneste mål ble scoret av den nye spissen Manchester City. Dommeren for dette møtet var Paweł Raczkowski.

Sverige vant også mot Slovenia. «Trzy Korony» la til 3 poeng til sine prestasjoner etter mål fra Emil Forsberg og Dejan Kulusevski.

Ingen overraskelser i divisjon C.

I divisjon C-kamper slo Georgia Gibraltar 4-0 hjemme, Kosovo slo Kypros 2-0 borte og Bulgaria delte poeng med Nord-Makedonia (1-1). En beskjeden 1-0 seier gikk til Hellas, som vant med sin representant i Nord-Irland.

De spilte også i den lavest rangerte ligaen D. I deres eneste kamp beseiret Estland San Marino 2–0.