Home » Nesten 60 000 tonn ble dumpet i Litauen per år. Doser av koronavirusvaksinen

Nesten 60 000 tonn ble dumpet i Litauen per år. Doser av koronavirusvaksinen

by Connie Nielsen

.

Det jeg er mest interessert i – hvor lekket det?

kopikraft

kopi kraft portretter

I dag er en av kamprekordene registrert i Norge – nesten 12 tusen nye tilfeller (blå linje). Omicron dominerer landet – men på Delta-sykehus, inkludert intensivavdelinger. Omicron forskyver deltaet raskt, noe som reduserer sykehusinnleggelser (rosa linje) betraktelig. På hvilket grunnlag varsler landets regjering opphevelse av restriksjoner i kveld – for alle. Og den kunngjør ikke innføringen av et segregeringspass – fordi loven ikke tillater fordeling av mennesker her. De gjelder også i tider med en pandemi. For det er fortsatt en #rettsstat her. Som ikke lenger er i Litauen – og som prøver å gjenvinne de vanlige innbyggerne i Litauen som i dag fløyte til myndighetspersoner som snakket vakkert, men glemte. Respekt for Litauens «publikum» at 13. januar ikke bare er et meningsløst slagord som gjentas på tomt språk, og ikke glemme å bære det.

manta stråler

Mantas portrett

Den litauiske regjeringen var Pfizers salgsavdeling med et godt budsjett og et betydelig overskudd for det amerikanske selskapet ……..

alleluia

Hallelujah-portrett

Skriv inn tittelen: Bokser. Vel, i Litauen vokser penger til trær virkelig når så mange vaksiner blir sølt og ingenting sånt. Som en påminnelse koster Astra Zeneca 2 euro per dose; Phizer 19., 50 euro, Moderna 21,49 euro. Gjennomsnitt: 14,33 euro for 57,6K bokser = et gjennomsnitt på 823 680 euro per år til Nemunas.

KLART IKKE – ØKONOMI

VENNLIGST IKKE-ØKONOMI-portrett

LAGRINGSPERIODEN MÅ FORLENGE FOR «UBESTEMMT BRUK».

Diedelis

Diedelis portrett

Og hvem kjøpte disse matematikerne så mye?

Sivil

Borgerlig portrett

Så myndighetene prøver å tvinge oss til å håndheve vaksinasjoner, men tilsynelatende kjøpte noen få millioner for mye Støv – dårlig for alle med matematikk i alle felt.

Galetu

Jeg kunne tatt et portrett

Noen helle. Og psykosen ville ta slutt, livet ville starte på nytt.

Uredd

Uten frykt portrett

Så mye blir sølt, og etter ordre fra de ekstremistiske globalistene vil farmasøyter kjøpe tilbake sult (frivillig) som narkomane, som marsvin eller rotter.

derav portrettet

60 000 bokser ble sølt, 3,5 millioner beroter ble donert til andre parter (slutt på garanti), andre ble stilltiende anerkjent som egnet for sauer og zombier av «kommisjonen» ved slutten av garantien 🙂

Anonym

Anonymt portrett

Og hvor mye vil det være i penger og hvem skal være ansvarlig for det, fordi noen kjøpte flere millioner litauere fra disse dunkene.

Klaus Schwab er en tjener for Rothschild

Portrett av Klaus Swab, en tjener til Rothschild

Send inn hvor du vil og hvor mye du vil – det er viktig at du betaler for alt. Vi ga deg et deilig bad. Vi fortsetter å svømme. Gass steg i pris med 10 til sammen? Og det blir dyrere.

Lauris

Portrett av Lauris

Alle eksperimentelle kuler må støpes for å drepe hele nasjonen med eksperimentet

You may also like

Leave a Comment