Home » Nio viser europeiske priser for Nio ET5, ET7 og EL7. Den er stolt av design, lydisolering og teknologi

Nio viser europeiske priser for Nio ET5, ET7 og EL7. Den er stolt av design, lydisolering og teknologi

by Peter Østbye

Nio ga antall abonnementspriser i sin 3-årige (36-måneders) abonnementspakke. I Nederland koster Nio ET5 per måned 1 089 EUR (tilsvarer 5 380 PLN), Nio ET7 vil være tilgjengelig for 1 299 EUR (6 420 PLN), Nio EL7 vil til slutt koste 1 369 EUR (6 760 PLN). Alle beløp er inkl. mva og inkluderer det minste batteriet med en kapasitet på 75 kWh. Biler kan ikke kjøpes.

Nio offisiell i flere og flere europeiske land

Prisene ovenfor er for Nederland, og verdier for Tyskland og Sverige er også gitt. Nio ET7 i Tyskland og Nederland forventes å være tilgjengelig fra 16. oktober (!), fra 15. november i Sverige og Danmark. Den større Nio EL7 vil være tilgjengelig fra slutten av januar, den minste Nio ET5 vil nå sine kjøpere fra slutten av mars 2023. La oss legge det til Nio ET5 er en direkte konkurrent til Tesla Model 3 (D-segmentet). Nio ET7 sies å kjempe med Mercedes EQS (F-segment), Nio EL7 kan skade Audi e-tron og Mercedes EQE SUV (E-SUV-klasse).

Nio EL7 ble kalt ES7 inntil nylig, men ble omdøpt pga Motstand fra Audi.

Nio EL7 a.k.a. ES7 (c) Nio

Nio ET7, den største modellen av merket. 480 kW/653 hk, firehjulsdrift, 0-100 km/t akselerasjon på 3,8 sekunder (c) Nio

Den kraftigste Nio ET5 har 360 kW/489 hk (c) Nio

For øyeblikket vil det være biler med 75 og 100 kWh batterier. Batteriet på 150 kWh kommer til Europa neste år. støttebiler Lader med en maksimal effekt på 140 kW, dette er trolig verdien for modeller med batterier med en kapasitet på 100 kWh. I tillegg kan eierne bruke batteriskiftestasjonene som allerede finnes i Norge og Tyskland, for eksempel på ruten Berlin – München.

Selskapet skrøt av å bruke avstøpninger i monocoque-kroppen og snakket om overfloden av sensorer, men det var vanskelig å fordøye historier, fylt med spesifikasjoner, som å skrike ut Teslas spesifikasjoner. Teknologirikdommen har så langt blitt fulgt av ingen bakgrunn, ingen historie om hva som bringer sjåføren så mye innovasjon om bord. Vi vet ikke om den kinesiske produsentens programmerere vil kunne bruke de innebygde kameraene, sensorene, radaren og lidaren for å få bilen, skal vi si, lære å kjøre på egen hånd. Noe som ikke endrer det faktum at en slik fortelling kan appellere til teknologielskere – tross alt brukes lignende kommunikasjon av Samsung og Xiaomi.

Merkelig at på listen over alle sensorer ikke Nio la vekt på at den fortsatt har ultralydsensorer og vil ikke gi dem opp 🙂 (c) Nio

Bilde av lidar tilstede i Aquila-systemet montert over frontruten (c) Nio

Elskere av komfort vil være mest fornøyd med en sklie. Selskapet sammenlignet det med «flaggskipets sedan av et premiummerke» og kom opp med det inne i ET7 er det roligere enn kabinen til en anonym konkurrent. ET7 er en F-segmentmodell, så selskapet kunne sammenligne den med Mercedes EQS, men også med S-Klasse, BMW 7-serie eller Audi A7 fordi det ikke sto at det måtte være en elbil.

Nio vil gjøre hva som helst for å følge i Teslas fotspor. Mobilapplikasjonen gir eieren mulighet til å arrangere servicebesøk, selskapet planlegger også å utvikle en reparasjonstjeneste som skal utføres direkte i kjøpers lokaler. I fremtiden, som vi vet fra andre kilder, planlegger selskapet å lansere et annet, billigere merke rettet mot et massepublikum.

Merknad fra redaktøren av www.elektrowoz.pl: Vi har inntrykk av at den er for rik. Alle disse kostnadene knyttet til kjøp av lidarer, moderne kameraer, nye Nvidia-brikkesett, betaling for tilkoblinger, oppsett av en batteribyttestasjon med eget bidrag… I mellomtiden er ikke biler altfor dyre, som om selskapet skulle toppe det. av med hvert eksemplar. Tilbudet i Europa som et etterskuddsbetalt tilbud forlenger også avkastningen på investeringen. Vi vil ikke bli overrasket om merkevaren havner i alvorlige økonomiske vanskeligheter innen 2023, 2024 senest.

Hvis du liker arbeidet vårt, kan du kontakte oss Støtte på Patreon. Du kan også være interessert i følgende annonser:

leservurdering

[Suma: 1 głosów Średnia: 5]

You may also like

Leave a Comment