Home » Ett hopp forandret livet hans. Han var nær ved å pensjonere seg og vil være et hemmelig våpen i TCS

Ett hopp forandret livet hans. Han var nær ved å pensjonere seg og vil være et hemmelig våpen i TCS

by Erlend Loe

Anders Fannemel var den ledende skihopperen i verdenscuppen i mange år. Nordmannen huskes best for å ha hoppet 251,5m i Vikersund i 2015, og slo den uoffisielle verdensrekorden for lengst. skihopp. Den norske skihopperens karriere ble avbrutt skade, mer presist, en leddbåndsrivning i kneet og skade på menisken. – Jeg fikk sykepenger etter å ha kommet meg etter en skade i to og et halvt år. Jeg jobbet litt med det i fjor. jeg lever blant Grense Fattigdom – sa Fannemel i mai i år.

se videoen
Rekordstart på sesongen for polske skihoppere. Det var ikke så bra

Fannemel vender tilbake til Four Hills-turneringen. «Veldig gode nyheter»

Anders Fannemel deltok i Continental Cup i den individuelle konkurransen i bakken i Ruka. På grunn av den sterke vinden ble konkurransen avsluttet etter én runde. Best var Fannemel, som hoppet 141,5 m og gikk forbi nordmannen Joacim Oedegaard Bjoereng og finnen Eetu Nousiainen. Med denne seieren er han opptil 59 poeng bak tyskeren Philipp Raimund, som leder PK-rankingen etter fire konkurranser – Fannemel er nummer to.

I et intervju med Dagbladet avslørte Anders Fannemel at de to PK-konkurransene i Ruka var hans siste i karrieren. Det viser seg at Fannemel skal konkurrere i Four Hills-turneringen for første gang på fire år. «Ikke mange mennesker visste om det bortsett fra lagkamerater. Vi satt inne fredag På kveldene i badstuen, og vi er alltid ærlige med hverandre – sa Springer. – Dette er veldig gode nyheter for oss, sa Norges landslagssjef Clas Brede Braathen.

Anders Fannemel debuterte i verdenscupen i desember 2009, og endte på 10. og 10. plass på Lillehammer. Siden den gang har nordmannen deltatt i syv utgaver av Four Hills Tournament og hans beste resultat var tredjeplass i sesongen 17/18, hvor han tapte med 17,9 poeng for Andreas Wellinger og 87,5 poeng for Kamil Stoch. Den 71. Four Hills-turneringen vil finne sted fra 29. desember 2022 til 6. januar 2023.

You may also like

Leave a Comment