Home » Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor du skal dra i helgen 24-25 juni – TOP 3 ruter

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor du skal dra i helgen 24-25 juni – TOP 3 ruter

by Erlend Loe

Stavgang i provinsen Du kan trene nesten hvor som helst i voivodskapet Stor-Polen. Vi anbefaler imidlertid at du velger stier som er verifisert av andre beboere. Sammen med Traseo presenterer vi 3 interessante stavgang-ruter i provinsen. Stor-Polen. Hver helg presenterer vi et nytt utvalg av ruter. Sjekk hva vi har forberedt til helgen.

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen

Hvilke stavgangeruter i provinsen anbefales av innbyggere i Wielkopolskie Voivodeship? Vi sjekket.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst lagre og dele ruten sin. Sammen med Traseo tilbyr vi deg 3 interessante stavgangeruter i provinsen. Stor-Polen. Velg den som interesserer deg mest.

Sjekk været før du drar ut.

🌲🌤️ Stavgang rute: plock

 • Utgangspunkt: Książ Wielkopolski
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 9,94 km
 • Vandringens varighet: 2 timer og 28 minutter
 • Høyde: 144 m
 • Sum stigninger: 2.104 moh
 • Totalt utforkjøringer: 2.112 moh

Wielogorski anbefaler denne ruten for marsjen

En spasertur gjennom Płock.
navigere


 • Utgangspunkt: Ostrow Wielkopolski
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 30,21 km
 • Vandringens varighet: 45 timer og 8 minutter
 • Høyde: 138 m
 • Sum stigninger: 928 moh
 • Totalt utforkjøringer: 879 moh

Jedrula77 anbefaler denne ruten for marsjen

Skarżysko-Kamienna PKP – Skarżysko-Kamienna MCK / PTTK Path of Martyrdom
SW-7501-s

0,0 km Skarżysko-Kamienna PKP – start på ruten ved sentralbanestasjonen.
4,5 km Pogorzałe – en landsby på toppen av Pogorzelska-fjellet, 346,8 moh. På 1900-tallet var det en jordbruksbygd, mange innbyggere jobbet i industrianlegg i Skarżysko. 1. januar 2000 ble Pogorzałe skilt fra Szydłowiec-distriktet og innlemmet i de administrative grensene til Skarżysko-Kamienna.
8,5 km skogskirkegård for soldater fra hjemmehæren – veikryss: den blå til Pogorzałe – Kuźniaki, den røde til Radomsko. Kirkegården ble etablert i begynnelsen av august 1943, da fem soldater fra partisangruppen «Ponury» – Jan Piwnik – ble gravlagt her. Det er i dag 33 graver på kirkegården.
19,5 km Bór – Skarżysko-Kamienna-distriktet. Stedet der tyskerne skjøt 360 mennesker 12.-16. februar 1940. For tiden er det en grav og et minnesmerke over ofrene for forbrytelsen i Bora Forest. I en avstand på rundt 600 m langs den gule turiststien, ved bredden av elven Kamienna, var det før andre verdenskrig en mølle som tilhørte Władysław Ciok. Bruket ble ødelagt 6. oktober 1943 av det tyske gendarmeriet under et bakholdsangrep mot general Emil Fieldorf «Nil», som var på besøk i hovedkvarteret til Radomsko-Kielce-distriktet til hjemmehæren. En sikkerhetsvakt, Cpl. Andrzej Pasek «Jedrek». En obelisk minnes dette. I svingen av elven, i dammen ved siden av Kamienna, er det en kilde.
26 km Rejów – Skarżyska distrikt (beskrivelse se: grønn rute i Skarżysko – MCK/PTTK leir nr. SW-6502 – y). Rejów-distriktet er mest kjent for vannreservoaret som ble bygget der ved Kamionka-elven. Rejów-reservoaret er det største reservoaret i Skarżysko-regionen. Det okkuperer 30 hektar med vannflate. Det tjener for tiden en rekreasjonsfunksjon.
30,2 km Skarzysko – Kam. MCK/ PTTK Enden av løypa er ved det kommunale kultursenteret og sete for kommuneavdelingen til PTTK, ul. Slowackiego 25.
navigere

Hvordan blir været?

Dette kan være nyttig for stavgang

 • Utgangspunkt: Złotów
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Sum av nedstigninger: 365 moh

GR3misto anbefaler denne ruten

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den over en ganske bred marksti, på den andre over en lite brukt skogssti, som absolutt kan være et hinder hvis man vil være ute og reise med barn i barnevogn. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du undersøke hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredede planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere

Hvordan blir været?

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hva gir Nordic Walking deg?

Stavgang er en sport som kan utøves av nesten alle. Derfor velger mange stavgang. Det er fordeler hvis vi husker riktig teknikk. Fysisk aktivitet er nødvendig for å opprettholde fysisk og psykisk helse. Nordic Walking kan hjelpe deg å gå ned i vekt. Det viktigste er å huske riktig teknikk og anskaffelse av godt utstyr. Velvalgte pinner vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Vi kan finne 3 typer stavgangstaver:

 • aluminiumsstenger
 • glassfiberstenger
 • karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe de som er valgt i henhold til vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig når albuen er i rett vinkel når stokkene holdes oppreist.

Å gå med staver avlaster kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er ubetydelig, sporten i seg selv er morsom og kan utøves nesten hvor som helst.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment