Home » Nordisk kombinert verdenscup: Jarl Magnus Riiber triumferte igjen i Oslo

Nordisk kombinert verdenscup: Jarl Magnus Riiber triumferte igjen i Oslo

by Gunnar Garfors

Jarl Magnus Riiber, vinner av fire gull i februar-VM i kombinert, vant verdenscupkonkurransen i Oslo. Der triumferte også den 25 år gamle nordmannen lørdag. Sykkelleder østerrikske Johannes Lamparter ble nummer seks søndag.

Som lørdag dominerte Riiber konkurransen søndag fullstendig og kom i mål mer enn 1,5 minutt før den andre tyske Vinzenz Geiger. Tredje, 1:37,5 bak, var Tysklands Julian Schmid. Polakkene startet ikke.

SE OGSÅ: Wierer best i Sverige

Lørdag ble Lamparter nummer tre, mens han søndag ble nummer seks med 1:48,0 bak Riiber. Også søndag var Riiber best i bakken, hvor han nådde 125 m, han var med i løpet for tolvte gang, men det var nok til å vinne.

I februar vant Riiber verdensmesterskapet i Planica, både i singel og i herre- og mixlag. Før arrangementet i Slovenia gikk han imidlertid glipp av noen uker i verdenscupen på grunn av helsemessige årsaker og har ingen sjanse til en femte krystallkule på rad.

I den samlede stillingen har Lamparter allerede 1325 poeng etter 20 av 22 konkurranser. Den andre er Schmid – 1179 poeng, og den tredje norske Jens Luras Oftebro – 1173 poeng. Riiber er nummer fire med 923 poeng. Tapet hans mot Lamparter smalt til 402 poeng.

fdz, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment