Home » Nordmennene varslet sultestreik. Alt på grunn av Tesla-biler

Nordmennene varslet sultestreik. Alt på grunn av Tesla-biler

by Catherine Monroe

Eieren Tesla fra Norge, misfornøyd med kvaliteten på utførelse biler, samt andre ulemper knyttet til bruken av dem, sultestreiket. Så raskt som det begynte, så fort tok det slutt.

Faster 24 timer for å få Elon Musks oppmerksomhet

Streiken startet 27. august og varte i nøyaktig 24 timer. De sinte eierne hadde som mål å få oppmerksomheten til Tesla-sjef Elon Musk. I følge deltakerne er han den eneste personen som kan endre merkevarepolitikken litt, og også forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys av nettsteder. Norge er tross alt den mest lojale kjøperen av den kaliforniske produsentens produkter.

Erlend Morch rapporterte om streiken på sin Twitter-konto. Protesten ble deltatt av 17 sjåfører som ordnet bilene sine med det meningsfylte ordet «HJELP».

Morch sier i en uttalelse til carscoops.com at Tesla endelig må svare på eiernes stemmer. «Det vil være i deres egen interesse. De er godt posisjonert til å dominere markedet.» kjøretøy elektriskmen hvis for mange mennesker har lignende problemer, vil andre produsenter gjøre det biler De vil være klare til å ta deres plass.»

Eierne skrev sine påstander på nettstedet www.teslahungerstrike.com. De klager hovedsakelig på byggekvaliteten på bilen, feilprosenten, hyppige startproblemer (i både lave og høye temperaturer), låsehåndtak, autopilotproblemer, korrosjon, lavere batterilevetid enn beregnet og mye mer.

Elon Musk sjokkerte igjen. Etter hans mening, uten olje, vil sivilisasjonen kollapse

En svært viktig innvending er de uoppfylte løftene fra produsenten, som forsikret sjåfører av eldre kjøretøy om at de ville være kompatible med de nye laderne og gi dem en «livstids» ladekapasitet. Dette skjedde dessverre ikke.

I tillegg skriker kvaliteten på tjenestene som tilbys av nettstedet og den generelt forståtte kundeservicen etter hevn. Etter at sjåførene meldte fra til Teslas verksteder, ble ikke feilene på bilene skikkelig reparert, mens telefonmeldingene ofte ikke ble besvart eller innringerne måtte «henge» lenge på linjen.

Musks «grusomme» svar

Elon Musk kommenterte saken. Som svar på den 24-timers sultestreiken la han ut en sarkastisk retweet. I den skriver han at han også praktiserer intermitterende faste (en diett som består av midlertidige pauser, vanligvis flere timer, hvor det ikke inntas måltider. Enkelt sagt – en kort fasteperiode). Hun legger til at det får meg til å føle meg sunnere.

Musks retweet ble vurdert av den tidligere siterte Erlend Mørch. Han beskriver det som grusomt. Musk har tilsynelatende ingenting å klage på. Til slutt bestemte sjåførene selv til fordel for selskapets kjøretøy. Denne tilnærmingen kan komme som en overraskelse gitt at Norge er en av Teslas største kjøpere.

You may also like

Leave a Comment