Home » Norsk Kontakt Leiligheter og Hytter: Ansvarlig byutvikling

Norsk Kontakt Leiligheter og Hytter: Ansvarlig byutvikling

by Connie Nielsen

Byggingen av leilighetskomplekset Tyrlaukis, samt de tre andre siste eiendomsprosjektene til norske kontakter har startet – det er en mulighet til å bo nær naturen og de historiske stedene i Kaunas, uten å miste byens fordeler. Dette er boliger som inkluderer alt dette og mer til.

Når det gjelder disse nyere prosjektene, understreker «Norwegian Contacts» ikke bare sin erfaring og tilliten til kundene, men også det faktum at en smidig utvikling av Kaunas ikke ville vært mulig uten samarbeidet fra byens myndigheter og ansvarlige institusjoner.

Viktigheten av gjensidig samarbeid

Når vi ser tilbake på året som har gått, understreket konsernsjef Jonas Ambotas i Norwegian Contacts viktigheten av samarbeid mellom næringsliv, byledere og ansvarlige institusjoner og institusjoner, og satte fokus på ansvarlig byutvikling.

«Vi vil gjerne takke lederne av byen, lederen av kommunen. Arkitekt, representanter for Kauno Vandenai, andre institusjoner med ansvar for bærekraftig utvikling av byen. Vi, som ansvarlige utviklere og byggere av eiendomsprosjekter, er engasjert til jevn og harmonisk utvikling av Kaunas slik at alle nybyggere får best mulige forhold og nødvendig infrastruktur,” ønsket J. Ambotas velkommen til kommuneloven om infrastrukturutvikling og obligatoriske avgifter for infrastrukturutvikling, andre endringer.

Å leve midt i naturen

Det siste prosjektet fra «Norske kontakter» er leilighetskomplekset «Tyrlaukis», som reiser seg ved siden av 9. Kaunas festning og lover utsikt over naturen. Du er borte fra byens kjas og mas, men samtidig er du bare et øyeblikk unna byens fasiliteter.

Beboere i det nylig ferdigstilte seks-familiehuset Šilainių Giraitė vil kunne nyte lignende utsikt og fordeler i nærheten – på Abrikosų-gaten, Giraitė, Kaunas-distriktet.

Visualisering av «Norske kontakter».

Tyrlaukis vil bli bygget i Šilainiai på V.Bičiūno-gaten nær Tyrlaukio-gaten. Også i Šilainiai, på Žikono-gaten på Milikoniai-høyden, har alle åtte etasjer i det moderne boligbygget «Du Žaibai» allerede reist seg. Panoramautsikten over byen er garantert, så vel som den imponerende utsikten over tre-leilighetskomplekset «Krėvės80», som vil stå ferdig om et år i Dainava, V. Krėvės Avenue, ved siden av de nylig renoverte Dainava- og Draugystė-parkene.

Å leve omgitt av natur og eksepsjonelle panoramaer er en effektiv måte å bryte den onde sirkelen av konstant spenning, øke produktiviteten, regulere stressnivået som oppleves, øke kreativiteten og livskvaliteten.

Unike hus

Norwegian Contacts prosjekter utmerker seg ved respekt for miljøet og beliggenheten slik at alt er innen rekkevidde.

De nye kompleksene er spesielt attraktive for folk og familier som leter etter komfort og et rolig nabolag. «Norske kontakter» gir utmerkede muligheter til å bo ikke bare i nærheten av historiske gjenstander, men også i nærheten av utdannings- og medisinske institusjoner.

Og det er mange barnehager, videregående skoler og videregående skoler i nærheten av Tyrlaukis. For ikke å snakke om fritid, underholdning, supermarkeder, sportsklubber, til og med en kino, et svømmebasseng.

For de som er ute etter et eksklusivt og unikt design og ønsker å vise sin identitet, er Tyrlaukis, Šilainių Giraitė, Krėvės80 og Du žaibai de optimale valgene. Spesiell takk til arkitektene til Krėvės80-prosjektet, arkitektene til UAB Ugnius ir Architectai og Du Duaiai-prosjektet, forfatterne av UAB Dalis telpės-prosjektene, samt Tyrlaukis og Šilainių giraitė.

Fordeler: Krėvės80 er nær to parker. / Visualisering av «Norske kontakter».

De nyeste norske kontaktbyggene har høyeste energieffektivitetsklasse A++ med lavt energiforbruk og behagelig lydisolering. Lavt energiforbruk er spesielt viktig nå som varmeprisene skyter til nye høyder i landet.

I tillegg har huset ulike fasader, slik at du kan være sikker på å bo i et eksklusivt og unikt hjem.

Denne funksjonen gir deg en fordel i forhold til andre hus. La verdiene og identiteten reflekteres ikke bare i dine daglige handlinger, men også i hjemmet ditt.

Izabela Murauskaitė, eiendomssalgssjef for Contacts of Norway. / Bedriftsbilde

Som tidligere nevnt er velvære en annen integrert del av utviklingen av Norwegian Contacts eiendomsprosjekter. «Hver nye beboer vil ikke bare flytte inn i en komfortabel leilighet eller feriehus, men vil samtidig nyte et koselig miljø,» sa Izabela Murauskaitė, salgssjef for eiendom i Norwegian Contacts.

Hver nye beboer vil ikke bare flytte inn i en komfortabel leilighet eller fritidsbolig, men samtidig nyte et koselig miljø.

privat hage

Tanken på en privat hage, en morgenkopp med te på terrassen, vil neppe forlate mange mennesker. Og har en tendens til å bo i de ytterste områdene og foretrekker sentrum.

Tyrlaukis og Šilainių Giraitės prosjekter gjør slike drømmer til virkelighet. Privat terrasse og mulighet for å tilberede noe deilig i friluft rett ved huset hele året. Eller kanskje solnedgangen på balkongen din? Hvem kan bry seg?

Alle leilighetene i første og andre etasje i Tyrlaukis og Šilainių Giraitė eier en tomt. Tomtene er inngjerdet med segmentgjerde, den ene delen asfaltert, den andre delen klar for plensåing.

Nybyggerne i første etasje kan utforme terrassen etter deres ønsker og leilighetene i andre etasje har romslige balkonger. Hyggelige fordeler venter på kjøperen som velger ett av alternativene.

Fokus på lys og idrettsanlegg

For bekvemmeligheten av innbyggerne i Krėvės80, er spesiell oppmerksomhet rettet mot miljøet, både for rolig og aktiv rekreasjon, idrettsbaner, romslige parkeringsplasser.

«Du žaibai» utmerker seg også ved overflod av naturlig interiørbelysning – store, høykvalitets speilvinduer er innebygd, som perfekt reflekterer ekstern varme og overflødig lys.

I tillegg ligger festningen VIII av Kaunas festning, Santarvė Park og Milikoniai Hill Observation Deck i nærheten av dette prosjektet, og noen av leilighetene er fullt tilpasset behovene til personer med redusert mobilitet.

Med hel eller delvis maling?

Å kjøpe en bolig med full finish betyr at du kan bygge den raskere uten å bekymre deg for støv, byggerot og andre ofte kjedelige aspekter ved reparasjoner som: B. hva du bør velge for finish.

Den ferdige leiligheten leder deg direkte inn i interiørplanleggingen og bringer deg nærmere de spennende bebyggelsen.

Avhengig av oppdragsgivers behov kan «Norske Kontakter» tilby helt eller delvis ferdige leiligheter, med mulighet for å kombinere leiligheter og skape mer romslige leiligheter.

Mer informasjon om prosjekter:

www.tyrlaukis.lt

www.duzaibai.lt

www.kreves80.lt

www.silainiugiraite.lt

El. E-post izabela@norvegijoskontaktai.lt, tlf.nr. +370 699 33334.

Prosjektutvikler – UAB Norvegijos kontakter.

Visualiseringer av «Norske kontakter»

You may also like

Leave a Comment