Home » Norsk pallplassering i kombinert i VM! stang doblet

Norsk pallplassering i kombinert i VM! stang doblet

by Gunnar Garfors

Krugers tid var 1:09:40,3. Andre Klaebo var 12,2 sekunder tregere, Röthe var 14,1 sekunder bak vinneren.Fjerdeplassen gikk til en annen nordmann, Paal Golberg, som klokket 1:10:26,2.

Følgende steder ble klassifisert av svenskene: William Poromaa og Calle Halfvarsson.

Sveitseren Cyril Faehndrich ble nummer 45 og var den siste føreren som ikke ble lapet. Bryja var på topp 10 det meste av løpet, men ble passert på siste runde.

Krueger ble verdensmester for første gang i karrieren, selv om han vant to sølv og en bronsemedalje ved mesterskapet i Oberstdorf for to år siden. Nordmannen gjentok suksessen med de olympiske leker i PyeongChang, hvor han også vant 30 km kombinert.

«Å være verdensmester er utrolig. Det er vanskelig å tro. Jeg gikk glipp av gullmedaljen. Drømmen min ble sann. Det er en utrolig følelse, sa den heldige vinneren til Eurosport.

– Veiforholdene var vanskelige. Det var et utfordrende løp helt fra starten, sa nordmannen.

Klaebo tok derimot den andre medaljen i Planica da han triumferte på sprinten torsdag. Den 26 år gamle nordmannen har allerede vunnet ni VM-medaljer, inkludert syv gullmedaljer.

Röthe, derimot, vant arrangementets sjette medalje i denne kategorien, inkludert den tredje bronsen.

Kvinners kombinert løp går i Planica lørdag.