Home » Norske gjester i Tomaszów rådhus

Norske gjester i Tomaszów rådhus

by Gunnar Garfors

I Tomaszów observerte de fremdriften i arbeidet som ble utført, blant annet i rådhuset, som er tilpasset tilgjengelighetsstandarder. Møtet ble også deltatt av representanter for våre partnere, nemlig Tomaszów kommune, avdelingen til Universitetet i Łódź og «Widzieć Młodych»-stiftelsen.

Gjestene ble ønsket velkommen til byen vår av president Marcin Witko. – Dette er et stort prosjekt, som gjennomføringen er mulig takket være hardt arbeid fra mange mennesker. «Takk for støtten,» sa presidenten.

Vi vil minne om at som en del av dette prosjektet vil også Solidaritetsparken i Tomaszów bli revitalisert.

Tomaszów Mazowiecki kommune gjennomfører et prosjekt kalt «TOMASZÓW MAZOWIECKI – ARENA OF POSITIVE ENERGY: Styrking sosial og økonomisk samhørighet og forbedring av kvaliteten på det naturlige miljøet i Tomaszów Mazowiecki», finansiert innenfor rammen av programmet «Local Development» til Financial Mechanism of the European Economic Area and the Norwegian Financial Mechanism 2014-2021. En av oppgavene er å tilpasse rådhusbygningen til behovene til mennesker med spesielle behov, som allerede er synlige påvirkninger av. Kontorbygget har gjennomgått en metamorfose. Det er heis for å gjøre det lettere for eldre og funksjonshemmede å komme seg rundt på kontoret.

You may also like

Leave a Comment