Home » Norske og slovakiske ishockeyspillere vinner første kvalifiseringsturnering ved OL i Beijing

by Gunnar Garfors

I gruppe D i Bratislava slo Slovakia Østerrike 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Østerrikerne svarte kun på Martin Gernats mål i det 106. minutt og Libor Hudachecs mål i det 29. minutt med et presist skudd fra Brian Lebler i det 53. minutt.

Det har allerede blitt rapportert at i dagens første kamp med polske og hviterussiske hockeyspillere, tok det 54 minutter og 59 sekunder før målvakten til det polske landslaget scoret.

Philip Komorski og vinner seieren med 1:0.

Norge og Danmark vant gruppe F-konkurransen i Oslo.

Norge slo Sør-Korea 4-1 (2-1, 1-0, 1-0).

Sør-Korea gikk først, Kisungs Kims scoret i det sjette minuttet.

Norge svarte med mål fra Erlen Lesunn etter 20 sekunder og 2-1-ledelse fra Ken Andre Ulimba etter to minutter og 25 sekunder.

Hjemmelaget scoret enda et mål i det 25. og 50. minutt og satte inn 4:1 hver til Stefan Espelinn og Tubias Lindstrem.

Danmark hadde tidligere forsvart seieren over Slovenia med Oslo 4:3 (3:0, 1:1, 0:2).

Det ble også rapportert at i Riga slo Frankrike i gruppe E Ungarn 5-3 (0-2, 3-0, 2-1), men Latvia beseiret hardlineren 6-0 (2-0, 2-0, 2- 3). : 0) Italia.

Andre kamprunde i alle grupper går fredag.

Kun gruppevinnere får billett til de olympiske leker.

Canada, Russland, Finland, Sverige, Tsjekkia, USA, Tyskland, Sveits og Kina har allerede deltatt i turneringen i Beijing.