Home » Ny MBP [Keeway] C650V – en flott og rimelig mellomvekt cruiser/chopper for 2023 [dane techniczne, cena, waga, moc]

Ny MBP [Keeway] C650V – en flott og rimelig mellomvekt cruiser/chopper for 2023 [dane techniczne, cena, waga, moc]

by Peter Østbye

Denne motorsykkelen kan ikke pakkes sammen med andre kjøretøy av denne typen fordi… en slik boks ville praktisk talt bare inneholde MBP C650V. Nå som japanerne praktisk talt har trukket seg helt tilbake fra dette segmentet av motorsykler med V-twin-motorer … Møt den nye 2023 fra Keeway.

Cruisere eller helikoptere?

C650V gjør et stort inntrykk uansett hvor du kjører, enten du er på lange helgeturer eller navigerer i den urbane jungelen. Den avslappede kjørestillingen er mer oppreist enn en tradisjonell cruiser, men likevel avslappet nok for komfort hele dagen. Detaljene på den øvre delen av kroppen gir maskinen en sporty karakter som gjør at den skiller seg ut fra mengden, og den unike, amerikansk Eksosrutingen er et unikt element i den generelle estetikken til motorsykkelen – en komfortabel, middels kapasitets turistcruiser.

motor, kraft, kraft

MBP C650Vs kraft kommer fra en imponerende 647cc V-twin-motor med 90° sylindre. Motoren med denne kapasiteten yter 70 hk ved 8.500 o/min og når dermed en toppfart på 175 km/t. MBP tilbyr én modell – C1002V – med motor noen kubikkcentimeter større sammenlignet med C650V, versjonen for absolutt alle motorsyklister.

MBP C1002V – Keeways nye cruiser presentert på EICM [dane techniczne, opis, osiągi] | motorsykkel reisende

Den væskekjølte motoren har spesielle luftinntak og 6-trinns girkassen bruker remdrift for å sikre optimal kraftoverføring til asfalten, noe som muliggjør pålitelig og vedlikeholdsfri kjøring.

bremser, fjæring

Ny MBP [Keeway] C650V – Flott og rimelig mellomvekt cruiser/chopper for 2023 [dane techniczne, cena, waga, moc]

KYB-fjæringspakken av høy kvalitet sørger for en behagelig kjøreopplevelse selv på ujevne veier. Den omvendte teleskopgaffelen har 120 mm vandring og er justerbar på forhånd. De to KYB-støtdemperne bak har en 5-trinns forspenningsjustering for perfekte fjæringsinnstillinger. De solide 16-tommers hjulene har to 300 mm skiver foran og en 240 mm skivebrems bak. Bremsesystemet har to-kanals ABS for ekstra sikkerhet.

Det store salget av Honda tohjulinger har startet! Opptil 23 reduserte modeller… | motorsykkel reisende

elektronikk

Ny MBP [Keeway] C650V – Flott og rimelig mellomvekt cruiser/chopper for 2023 [dane techniczne, cena, waga, moc]

Den 5 tommers TFT-skjermen viser alle kjøreparametere. I likhet med moderne bilmodeller bruker MBP-motorsykler IOT-teknologi med et geolokaliseringssystem (GPS) og en mobilforbindelse i samarbeid med det spesialiserte selskapet Motwi(tm) Technologies. Alle MBP-er kommer med MCU (Motorcycle Connectivity Unit) inkludert en første gratis tilkoblingspakke.

MBP Connect er en eksklusiv applikasjon som gjennom brukerregistrering og aktivering lar eiere av MBP-motorsykler dra nytte av nye sikkerhetsfunksjoner som et vibrasjons- og bevegelsessensorsystem, fjernavstengning og en nødanropsknapp. Appen oppdaterer automatisk alle ruter uten behov for Bluetooth-tilkobling da syklene har sin egen internettforbindelsestjeneste.

Pris

Prisen på denne modellen er ennå ikke bestemt i Polen, men vi antar at den ikke vil overstige PLN 40 000. zloty.

Tekniske data

4-takts motor, 647 cm³, 90° V-twin, SOHC ventilkontroll

Boring x slag 81,5 x 62

Effekt 51,0 kW ved 8500 o/min

Dreiemoment 62,0 Nm/7 000 o/min

Kompresjonsforhold 11,5:1

EFI drivstoffsystem

TCI tenning

elektrisk starter

Smøresystem Våtsmøring av veivhuset

Kjølesystem Væskekjølt

6 trinns girkasse

Drivoverføring – tannrem

Clutchtype: våt flerplate clutch, mekanisk aktivert

Fjæring foran: omvendt, KYB-merke, med justerbar forspenning

Fremre vandring 120mm

Fordekk TIMSUN 130/90-16

Bakfjæring: Doble KYB-dempere, 5-veis justerbar forspenning

55 mm vandring bak

Bakdekk TIMSUN 180/60-16

Bremser foran: Dobbel skive, Nissin ABS kalipere

Skivediameter 300 mm

Brems bak diameter 240 mm

ABS Nissin caliper

MCU (Mo to Connectivity Unit) Motwi M-Link GPS, Global Activation Ride App gir sanntidsposisjon, tur og statistikk, chat og flere anti-tyveri app-alternativer, vibrasjons- og bevegelsessensorer med ekstern SOS-avstenging, nødknapp

Tørrvekt 247 kg

Setehøyde 735mm

Totalt LxBxH 2300x920x1140 mm

Bakkeklaring 135mm

Akselavstand 1565 mm

Toppfart 175 km/t

Maks belastning 160 kg

Drivstoffkapasitet 22 liter

You may also like

Leave a Comment