Home » Nye Apple Maps i Polen. Du ser bra ut!

Nye Apple Maps i Polen. Du ser bra ut!

by Peter Østbye

Det nye utseendet til Apple Maps har kommet til Polen. Jeg må innrømme at det hele ser virkelig imponerende ut!

Den nye generasjonen av Apple Maps i Polen. Har Google grunn til bekymring?

For bare en uke siden fikk brukere i Finland, Norge og Sverige tilgang til den nye generasjonen Apple Maps. I dag har det nye utseendet kommet til flere land, inkludert Polen – og du må innrømme at det ser fenomenalt ut.

Kilde: Reddit u/the_john19, r/applemaps

Den oppdaterte visningen i Apple Maps ble først kunngjort av Cupertino-giganten i 2018. Basert på Apples egne data tilbyr de nye kartene flere detaljer, inkludert fortau, fotgjengeroverganger, bygningskonturer i form av 3D-modeller og detaljert gateinformasjon. Alt dette gjør det hele mye mer lesbart og enklere å bruke både på en smarttelefon og ved bruk av CarPlay.

Nye land med tilgang til «neste generasjon» av Apple Maps

Alt utviklet seg veldig sakte. Brukere fra USA var selvfølgelig de første som fikk tilgang til det, og i 2021 ble Apple Maps beriket i Spania, Portugal, Italia og Australia. Nå er det avsted til Polen, Østerrike, Tsjekkia, Slovenia, Kroatia og Ungarn.

Kilde: skjerm fra en leser

Selv om min iPhone fortsatt har det gamle Apple Maps-utseendet, er det bare et spørsmål om tid før alle smarttelefoneiere med et bitt eple i logoen får tilgang til de nye kartene. Så det er mulig at Google er redd; I en tid nå har flere og flere brukere sagt at Apple Maps fungerer mye bedre og kan tiltrekke seg enda flere etter å ha oppdatert utseendet. På skjermbildene kan du se hvordan det hele ser ut – her takker vi også leseren Maciej for informasjonen.

Les videre nedenfor

Xiaomi 13 Lite anmeldelse.  Jeg er ærlig talt overrasket over denne middelmådigheten

Kilder: informasjon fra leseren, Reddit (u/the_john19, r/applemaps)

You may also like

Leave a Comment