Home » Nyheter i dag 4. mai Live

Nyheter i dag 4. mai Live

by Peter Østbye

New Delhi | Jagran pressekontor: I dagens Jagran-blogg, Breaking News, Latest Updates, fokuserer vi på den tredje dagen av statsminister Narendra Modis besøk i Europa. Statsminister Modi deltar på det andre Nord-India-toppmøtet i Danmark i dag, hvor statsministrene i Danmark, Island, Finland, Sverige og Norge deltar.

Etter toppmøtet drar han til Paris, hvor han skal møte og holde bilaterale samtaler med den gjenvalgte Frankrikes president Emmanuel Macron.

Her er dagens liveoppdateringer:

08:39: Sikkerheten ble skjerpet utenfor bevegelsesleder Raj Thackerays bolig i Mumbai midt i en rekke med høyttalere.

08:18: Hvis Moder Jord tjener oss, vil Moder Jord ta seg av oss. Vi kjøpte 68 lakh kvint kumøkk og nå skal vi også kjøpe kuurin. Økologisk landbruk er en tjeneste for naturen, moder jord og husdyr, som også vil sikre sikkerheten til det menneskelige samfunnet, sa Chhattisgarhs sjefsminister Bhupesh Bagel.

08:01: Himachal Pradesh-forsamlingen har vedtatt Slum Population Amendment Act 2022. Minister for byutvikling, Suresh Bhardwaj, sa tirsdag at kvalifiserte personer som bor i Shimla, så vel som andre lokale byorganer, vil dra nytte av det.

BJP-regjeringen streber etter å ta vare på alle deler av samfunnet. En slumbeboer fortjener en tomt som ikke overstiger 75 kvadratmeter. Han la til at rettighetene vil bli gitt gratis til mottakere fra de mest sårbare sektorene.

07:49: Etter toppmøtet forventes statsminister Modi å gjøre en kort mellomlanding i Paris for å møte Emmanuel Macron, den nylig gjenvalgte franske presidenten.

07:42: «Toppmøtet vil fokusere på spørsmål som post-pandemisk økonomisk bedring, klimaendringer, innovasjon og teknologi, fornybar energi, et globalt sikkerhetsscenario i endring og samarbeid mellom India og de nordiske landene i Arktis,» sa statsminister Modi om talen sin. . Startoppstilling før toppstormen. På et tredagers besøk på søndag.

– På sidelinjen av toppmøtet vil jeg også møte lederne for de fire andre nordiske landene og se på fremdriften i Indias bilaterale forbindelser med dem, sa statsminister Modi.

07:31: Statsminister Modi deltar på det andre India-Nord-toppmøtet i Danmark i dag. Toppmøtet følger etter det første toppmøtet som ble holdt i Sverige i 2018.

Skrevet av:
Olok Sincherma

You may also like

Leave a Comment