Home » «Oilers» med spektakulær seier. De skyver Kielce ut av lederstolen! – CKsport.pl

by Catherine Monroe

Det var ingen overraskelser i den andre serien av ORLEN Superliga. Til tross for svært gode fragmenteringer i første omgang, ble håndballspillerne fra Zagłębie klart beseiret av sine høyere plasserte rivaler på slutten med 23:41.

Resultatet av kampen ble åpnet av Grego Fazekas, men et øyeblikk senere utlignet Patryk Iskra. De følgende minuttene var preget av overlegenheten til laget fra Płock, som scoret fem mål på rad og vant 6-1. Vertene scoret neste serie, noe som gjorde at de kunne etablere kontakt med den nåværende andreplassen i Polen. Senere var gjestene litt foran igjen, men det var ingen tvil om kampen og ambisjonene til Coppers. I tillegg konstruerte innbyggerne i Lubinia spektakulære aksjoner som først og fremst endte med effektive kast. I det 20. minutt var stillingen 10:12, men Patryk Iskra fikk rødt kort for en felling. Selv om Zagłębie klarte å score i denne situasjonen, scoret Wisła tre mål i denne perioden. I de siste delene av første omgang tok Oilers retur og vant med sju måls margin til pause.

Med slutten av første omgang tok også andre omgang slutt. ORLEN Wisła scoret flere mål og økte ledelsen så effektivt at de vant 26-15 mindre enn sju minutter etter pause. Den andre delen av møtet er en klar fordel for Płock-teamet. Akkurat som i Piotrków Trybunalski, scoret Xavi Sabates spillere et sensasjonelt andremål etter tretti minutter og vant meget komfortabelt.

Takket være denne avgjørende seieren avslutter spillerne fra Płock runden i lederposisjonen i Orlen Superliga. «Nafciarze» ligger foran Kielce med bedre målrekord.

MKS Zagłębie Lubin – ORLEN Wisla Plock 23:41 (14:21)

Basseng: Schodowski, Procho, Byczek – Stankiewicz 1, Hlushak 2, Krupa Rafał 2, Moryń 3, Krupa Paweł, Krysiak 3, Michalak 1, Drozdalski 2, Bekisz 1, Iskra 3, Pedryc 2, Kałużny 1, Rutkowski 2.

ORLEN Wisla: Jastrzębski, Alilović – Daszek 5, Zarabec 1, Piroch 2, Sroczyk 3, Serdio 1, Susnja 1, Fazekas 4, Krajewski 6, Perez 4, Terzic, Dawidzik 2, Mihić 2, Mindegia 6, Zhitnikov.