Home » legnickie.pl – Zagłębie etter 3 poeng med Pogoń

legnickie.pl – Zagłębie etter 3 poeng med Pogoń

by Erlend Loe

LUPIN. Søndag klokken 15:00 spiller KGHM Zagłębie Lubin mot Pogoń Szczecin, som ikke har prestert så bra som forventet. Vi inviterer deg til å lese kunngjøringen om dette møtet. Kommer Waldemar FORNALIKs lag tilbake på banen for godt og effektivt spill?

Coppers startet inneværende sesong veldig bra, først slo Ruch Chorzów 2-1 etter mål fra Tomasz Makowski og Bartłomiej Kłudka, og deretter derbyet med Śląsk Wrocław også 2-1 etter scoringer fra Dawid Kurminowski og Damjan Bohar vant. Siden den gang begynte Zagłębie å spille sjakkbrett. Først, etter en god kamp, ​​delte vi poengene med Lech Poznań (1-1). Da scoret Dawid Kurminowski et mål for laget vårt. Så kom det første nederlaget i ligaen mot Cracovia (1:2). Kacper Chodyna scoret målet for Coppers fra straffemerket. For to uker siden slo vi Puszcza Niepołomice 1-0 på vår stadion, og forfatteren av vinnermålet var igjen Kacper Chodyna. I siste runde måtte vi erkjenne overlegenheten til Korona Kielce, som vant denne kampen med 2:0. Etter seks kamper har Zagłębie Lubin samlet ti poeng på tabellen, noe som plasserer laget på fjerdeplass.

På den annen side skuffer Pogoń Szczecin i PKO BP Ekstraklasa. De har spilt fem kamper så langt. De scoret to poeng med Warta Poznań 1-0 og Widzew Łódź 2-1. Senest led de imidlertid tre nederlag på rad – først måtte de erkjenne Radomiak Radoms overlegenhet (0:2). Så tapte de uventet 1-0 for ŁKS Łódź, og for noen dager siden kom de tilbake 2-0 i Śląsk på skjoldet fra duellen i Wrocław. «Duma Pomorza» er bare fjortende på tabellen med seks poeng.

Ser vi på personellbevegelsene så langt har det vært ganske mange i Lubin i sommer. I begynnelsen av overgangsvinduet kom Marek Mróz, Damian Dąbrowski og Kamil Kruk, som kom tilbake fra lån, til laget vårt og Dawid Kurminowski ble kjøpt av danske Aarhus GF. Michał Nalepa ble deretter med på laget under den forberedende leiren i Arłamów og i de påfølgende ukene signerte Juan Munoz, Sergiy Buletsa og Mikkel Kirkeskov også kontrakter med KGHM Zagłębie. For noen uker siden ble også kantspiller Mateusz Wdowiak, som debuterte mot Kraków, overført.

Pogoń Szczecin gjorde også noen overgangssteg. De hentet blant annet en farlig spiss fra Hellas – Efthymios Koulouris. I tillegg har den norske defensive midtbanespilleren Fredrik Ulvestad og den portugisiske midtbanespilleren João Gamboa nylig kommet til klubben. Damian Dąbrowski på sin side har nettopp forlatt klubben og sluttet seg til klubben vår. Mateusz Łęgowski ble hentet fra Serie A av Italias Salernitana. Sebastian Kowalczyk har signert for Houston fra MLS og Konstantinos Triantafyllopoulos har sluttet seg til Górnik Zabrze.

Kampen mot Pogoń Szczecin finner sted søndag 3. september klokken 15:00.

Ingen barrierer på Zagłębie Stadium

I kampen for nok et «fem-sifret» oppmøte på KGHM Zagłębie Lubin, ikke glem de spesielle fansen… Kampen i 7. runde av PKO Ekstraklasa mot Pogoń Szczecin vil være et møte for å promotere «stadioner uten Barrierer»-kampanjen. Hovedmålet med kampanjen er å promotere polske stadioner som trygge og åpne steder for alle fans, uavhengig av deres helse, funksjonshemming eller spesielle behov. La oss møtes på Zagłębie Stadium – klubben oppfordrer på sin nettside og sosiale medier.

Selve aksjonen skal etter planen vare til 18. september, noe som får oss til å anta at det vil være flere funksjonshemmede fans enn vanlig i idrettsanlegg i Polen. Det er også viktig at denne trenden opprettholdes. Klubbens tilnærming og entusiasmen til fans med «spesielle behov» er viktig.

I Lubin har klubben selv en pålitelig partner som samarbeidspartner i «Stadiums uten barrierer»-kampanjen: Lubiński Klub Kibica Niepełnosprawnego, som fremmer kontakt og forenkler mottak av gratisbilletter.

Interesserte ta kontakt med:
Denne e-postadressen er beskyttet mot spambotter. For å se den er det nødvendig å aktivere JavaScript i nettleseren din.SMS til telefonnummer 665 197 243 eller skriv en privat melding for informasjon om hvordan du får gratisbilletter til kampen.

You may also like

Leave a Comment