Home » Ole Gunnar Solskjær foran Watford for MUTV: Rotasjon blir viktig i de kommende ukene | ManUtd.pl

Ole Gunnar Solskjær foran Watford for MUTV: Rotasjon blir viktig i de kommende ukene | ManUtd.pl

by Thure Lindhardt

Ole Gunnar Solskjær ga et intervju til Manchester Uniteds klubbmedier. Den norske treneren fortalte MUTV om striden med Watford, personalsituasjonen og forventningene til ukene som kommer.

For det første, var det godt å forlate etter en tøff tid?

– Vi prøver selvfølgelig å utnytte situasjoner som landskampspausen best mulig. Denne gangen hadde vi noen skadede spillere som ikke kunne spille. De fokuserte på rehabilitering og restitusjon. Noen har jobbet med trening og andre har fått komme hjem for å møte familiene sine. Ditt fravær hindret oss imidlertid ikke i å samarbeide med våre ansatte. Dette er en av leksjonene vi har lært under pandemien. I slike situasjoner kan vi komme i kontakt med Zoom og andre tilgjengelige teknologier. Denne uken kom alle tilbake sublime. Det har vært en veldig god uke for oss. Vi er godt forberedt til kampen på lørdag.

Det blir ikke lett å se i dagboken. Vil nullstilling og hvile være avgjørende for den kommende perioden?

– Når du taper, vil du noen ganger bare spille et nytt spill. For meg virker det som om landskamppausen startet i riktig øyeblikk fordi vi kan gå tilbake til kampen avslappet. Det er noen ting du nøye kan analysere, forbedre og komme tilbake til den du er. Vi må sørge for at vi spiller med selvtillit på våre evner på lørdag.

Marcus Rashford og Luke Shaw var utilgjengelige av helsemessige årsaker og klarte ikke å representere England på den siste treningsleiren. Hva med deg?

– Du har trent de siste dagene. De fikk ulike protokoller som de må gjennomgå for at legen skal gå med på å henvise dem tilbake til meg.

Paul Pogba pådro seg en skade på trening for det franske landslaget og spiller ikke i den kommende kampen mot Watford. Hvordan går det med Raphael Varane sin rehabilitering?

«Raphael gjør fremgang, men vil ikke være tilgjengelig de neste ukene. Han jobber hardt for å komme tilbake til sin optimale tilstand. Dessverre pådro han seg nettopp en skade. Selvfølgelig er det aldri et godt øyeblikk, men han ble med i bandet nylig og håpet at ingenting skulle skje igjen. Han jobber hardt og kommer snart tilbake til oss.

Vet du når Paul kommer tilbake?

– Pauls traumer kan eliminere ham i lang tid. Jeg vet at Paul jobber hardt og fast bestemt på å komme tilbake til troppen så snart som mulig. Han har allerede startet sin rehabilitering fordi han ønsker å komme tilbake frisk og klar. Hvis det er to måneder, 6-12 uker, vil jeg definitivt fortelle deg hvordan han kommer seg om et par uker.

Hvordan er Edinson Cavani?

– En av våre tvil er Edinson. Før kampen mot Manchester City måtte han avlyse den siste treningsøkten fordi han ikke hadde det bra. Han er en av dem hvis helse sjekkes daglig. Han vil definitivt legge til spillet vårt når han kommer tilbake. Jeg vet ikke om det vil skje i løpet av helgen, det kan jeg ikke forsikre deg om.

Når får vi se Scott McTominay igjen?

– Scott slet med sykdommen og sår hals. Han har trent de siste dagene. Han så frisk og frisk ut.

Du vil ha 11 kamper til innen utgangen av året, men mye kan endre seg de neste ukene.

– Den gode nyheten før den kommende spilleplanen er at det ikke er flere pauser i innbyttet, så ingenting kan stoppe oss fra å jobbe. Vi vil ikke ha pause i representasjonen på fire måneder. Vi vet at vi må forbedre oss. Vi vet at vi kan og bør spille mye bedre. Jeg har en følelse av at vi kan forbedre oss. Alt jeg så forrige uke lover godt. Spillerne var forberedt fordi de tok vare på seg selv i forrige pause. Nå er sammenstøtet med Watford viktigst for oss.

Du kommer til å spille mange spill de neste ukene. Vil innbyttere spille en større rolle i de kommende kampene?

– Ja de vil. Spillerne våre vet. Jeg forstår at noen kan være skuffet over mangelen på minutter på banen. De vet at hvis du spiller hver tredje dag, har du bare to dager til å hvile. Vi verdsetter dem og trenger dem for å lykkes på slutten av sesongen. Alle vil gjøre sitt på et bestemt tidspunkt i kampanjen. Selvfølgelig vil noen spille en større rolle enn andre.

Harry Maguire har scoret to mål i de siste kampene til Sons of Albion, noe som gjør ham til den mest suksessrike forsvarsspilleren i landets historie. Forventer du mer av ham under Set Pieces?

– Han kan definitivt skape en trussel under motstanderens mål. Vi er et lag som utmerker seg i standardsituasjoner i førsteberøringsstatistikken. Men vi trenger litt kvalitet og litt flaks. Vi vet at Harry er i stand til å score mål for oss. Vi har mange aktører som også kan utgjøre en risiko i slike tilfeller. Vi jobber med dette temaet i opplæringen. Jeg er sikker på at du snart vil se resultatene av arbeidet vårt.

I lørdagens kamp vil vi sannsynligvis se Foster, Cleverley, Fletcher, Cathcart og King på banen. Du har representert Manchester United tidligere, men er nå i Watford. Hvor godt kjenner du lagkameratene dine?

– Vi kjenner henne perfekt. Jeg tror jeg var i kontakt med alle da jeg ledet reservelaget. De er en gjeng med hyggelige og profesjonelle spillere. Jeg er glad de kom gjennom dette og hadde suksessrike karrierer. La oss sørge for at de fortsetter å si til seg selv: «Det er derfor jeg ikke spiller der akkurat nå.»

You may also like

Leave a Comment