Home » Om noen dager vil Comixology forsvinne fra overflaten. Hva vil erstatte tjenesten?

Om noen dager vil Comixology forsvinne fra overflaten. Hva vil erstatte tjenesten?

by Peter Østbye

Amazon har bestemt seg for å organisere tilbudet rundt leseapplikasjoner. Og om bare noen få dager vil Comixology offisielt legge ned.

Comixology er en tjeneste kjent for alle tegneserieelskere. Den har vært en av de mest populære i sin kategori i over 16 år. Oppkjøpet av Amazon tillot det å utvide ytterligere, men som tidligere annonsert, vil giganten forlate et eget produkt. Derfor vil Comixology forsvinne fra markedet som en uavhengig enhet fra 4. desember 2023.

Dette er slutten på komiksologi. Alt innhold videresendes til Kindle-appen

Brukere av plattformen har allerede blitt offisielt informert via e-post om at Comixology offisielt vil forsvinne fra markedet om noen uker. Og hele tegneseriedatabasen vil bli overført til Kindle-applikasjonsbiblioteket. Amazon har bestemt seg for å rydde litt i tjenestene sine og ikke tilby for mange tjenester parallelt. Faktisk høres avskaffelsen av tilleggsapplikasjonen ut som et godt trekk, spesielt siden Kindle-applikasjonen i seg selv kan stole på en rekke forbedringer som vil gjøre forbruket av alle slags tegneserier der mer praktisk.

Hva betyr dette i praksis? Plattformen vil få bedre verktøy for å hjelpe deg med å sortere innholdet. Det vil også være et spesielt filter som lar deg bare se tegneserier og manga fra biblioteket vårt for å gjøre dem lettere å finne.

Dette er et godt trekk av Amazon, men…

Det er ingen tvil om at fra Amazons perspektiv gir det perfekt mening å integrere to applikasjoner basert på å tilby et bibliotek med leseinnhold. Dessverre er Comixology-ansatte som mistet jobben for noen måneder siden ikke like heldige. På grunn av endringene som ble introdusert, bestemte Amazon seg for å stenge hele avdelingen med ansvar for applikasjonsutvikling, noe som førte til masseoppsigelser.

Les mer nedenfor

Vi vet hvor mye Google betaler Apple for å være tilstede på enhetene sine.  MILLIARD dollar per år

You may also like

Leave a Comment