Home » ATP-finale i Torino: Jannik Sinner – Holger Rune. Live rapportering og resultater

ATP-finale i Torino: Jannik Sinner – Holger Rune. Live rapportering og resultater

by Erlend Loe

Jannik Sinner og Holger Rune møtes i den tredje kampen i gruppe A i ATP Finals-turneringen i Torino. Hvilken tennisspiller vil gå seirende ut i denne duellen? Livedekning og resultater fra Sinner Rune-kampen fra kl. 21.00 på Polsatsport.pl.

Det er tid for store følelser rundt neste møte i ATP-finalen i Torino. Jannik Sinner og Holger Rune entrer banen klokken 21.00. Begge spillerne har fortsatt en sjanse til å gå videre, men dette krever ikke bare et godt resultat fra nordmannen i kampen mot italieneren, men også seier til Hubert Hurkacz mot Novak Djokovic.

SE OGSÅ: Śliwka snakker rett ut om det polske landslaget. «Jeg ville ikke ment noe.»

La oss først ta en titt på tabellsituasjonen, for den er like oppsiktsvekkende som scenariene fra torsdag kveld. Sinner leder gruppe A etter seire over Stefanos Tsitsipas og Novak Djokovic. Litt verre ser det ut for nordmannen, som tapte for serberen og beseiret grekeren. Så hvordan ser de enkelte scenariene ut?

Hvis Sinner beseirer Rune, kommer italieneren og serberen til semifinalen uavhengig av resultatet av Hurkaczs kamp mot Djokovic. Dette er imidlertid bare en av fem varianter. Den mest oppsiktsvekkende av dem er den der polakken beseirer serielederne og dansken avskjediger vertens representant. Da kan historiens mest suksessrike tennisspiller pakke kofferten hjem! Vil et slikt scenario skje i Torino? Det får vi vite i løpet av kvelden.

Livedekning og resultater fra Sinner Rune-kampen fra kl. 21.00 på Polsatsport.pl.

PI, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment