Home » Om samholdspolitikk på den åttende europeiske kongressen for lokale myndigheter

Om samholdspolitikk på den åttende europeiske kongressen for lokale myndigheter

by Gabriel Scott

Den 6.-7. mars 2023 arrangeres den åttende europeiske kongressen for lokale myndigheter i Mikołajki. Gjestene på kongressen er toppolitikere fra polske og europeiske lokale myndigheter, men også representanter fra sentrale myndigheter, næringsliv, vitenskap, kultur, media og frivillige organisasjoner.

En plenumssesjon vil finne sted den 7. mars 2023 – den andre dagen av den europeiske lokalkongressen «Samholdspolitikk og utviklingsretninger for dagens regioner».

Sesjonens moderator vil være en publisist Jan Rokita. Foredragsholdere vil være: Ossi Savolainen (Ordermester i Helsinki-Uusimaa-regionen, Finland), Cezary Przybylski (marskalk fra Nedre Schlesiske voivodskap), Til og med Alexander Hagen (ordfører i Region Innlandet, Norge), Małgorzata Jarosińska-Jedynak (statssekretær i departementet for utviklingsmidler og regionalpolitikk), Dmytro Razumkov (Vordfører for Verkhovna Rada, Ukraina).

Europeiske fond er et effektivt verktøy for å bygge den sosiale, økonomiske og territorielle utviklingen i regionene i EU. Spesielt nå, etter pandemien og under krigen i Ukraina, vil disse tiltakene bidra til å styrke økonomien. Hvordan forberede seg effektivt på utgiftene deres, hvilke prosjekter å velge for å møte utfordringene det moderne Europa står overfor? Hvilke konklusjoner og anbefalinger er resultatet av implementeringen av samhørighetspolitiske programmer i perspektivet så langt? Disse spørsmålene vil bli diskutert i plenum «Samholdspolitikk og utviklingsretninger for dagens regioner».

Den åttende europeiske kongressen for lokale myndigheter finner sted 6. til 7. mars 2023 i Mikołajki på Hotel Gołębiewski.

Hovedpartneren til den åttende europeiske kongressen for lokale myndigheter er selvstyret i Warmian-Masurian Voivodeship.

Mer informasjon om kongressen finner du på: https://www.forum-ekonomiczne.pl


Avis i Braniewo og i distriktet Braniewo –

– «NORD NYHETER»

REKLAME:

E-post: [email protected]

Telefon: 501 08 02 96

Pressemelding fra Institutt for østlandsstudier

You may also like

Leave a Comment