Home » Oslo Innovation Week 2023 og nettverksbygging for bedrifter fra Polen – PARP

Oslo Innovation Week 2023 og nettverksbygging for bedrifter fra Polen – PARP

by Catherine Monroe

12. juli 2023

I slutten av september i Oslo er tradisjonelt sett en av de viktigste forretnings- og teknologibegivenhetene i Norge og Nord-Europa koblet sammen – Oslo Innovation Week. Det er et firedagers arrangement spekket med konferanser, workshops, seminarer og nettverksbygging, med titusenvis av gjester fra Norge og verden rundt.

Under årets utgave, 27. september klokken 16.00, arrangerer det polske byrået for næringsutvikling sammen med Innovasjon Norge et ettermiddagsarrangement med tittelen Vippepunktet er her! som vil finne sted Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo – midt i sentrum av den pulserende norske hovedstaden.

bli med osså møte de 100 mest innovative oppstartsbedriftene og oppskaleringsbedriftene fra Sentral- og Sør-Europa: Bulgaria, Kroatia, Estland, Hellas, Latvia, Litauen, Polen, Portugal, Romania og Slovakia, og presentere de nyeste grønne teknologiløsningene.

Vippepunktet er her! er en utmerket mulighet til å nettverke med ledende selskaper og diskutere de nyeste løsningene og utfordringene knyttet til den grønne og digitale transformasjonen i Sentral- og Sør-Europa. Oslo Innovation Week er kvintessensen av ideer, innovasjoner og mennesker som flytter grenser for å skape en bedre fremtid.

Ytterligere informasjon kan fås fra:

Justyna Kizlich: Denne e-postadressen er beskyttet mot spambotter. For å se den er det nødvendig å aktivere JavaScript i nettleseren din. og Arthur Janusz: Denne e-postadressen er beskyttet mot spambotter. For å se den er det nødvendig å aktivere JavaScript i nettleseren din..

Deltakelse på arrangementet det er gratis. Påmelding frem til 20. september 2023: https://networking-oslo-innovation-week.b2match.io/

Arrangementet arrangeres av Innovasjon Norge og det polske byrået for næringsutvikling er en av de nasjonale partnerne.

Initiativet er finansiert av den norske finansieringsmekanismen og det europeiske økonomiske samarbeidsområdets finansielle mekanisme for perioden 2014-2021.

You may also like

Leave a Comment