Home » overføringer. Paweł Chrupałła i Wisla Płock. Ungdomsrepresentanter for Polen og Norge på lån fra Rosenborg

overføringer. Paweł Chrupałła i Wisla Płock. Ungdomsrepresentanter for Polen og Norge på lån fra Rosenborg

by Peter Østbye

overføringer. Wisła Płock tok over den første spilleren i vintervinduet. Paweł Chrupałła ble med på ett års lån fra norske Rosenborg BK. Han er en ungdomsrepresentant for Polen.

Chrupałła feiret sin nittende bursdag i mars. Han ble født i Lubusz Voivodeship i Szprotawa. Som tenåring flyttet han til Norge med sine slektninger. Der ble han trent i juniorene i flere klubber, og dukket etter hvert opp på a-laget i Kristiansund og Rosenborg i midten av dette året. På høsten spilte han fjorten kamper og scoret ett mål. Fra Tromsø headet han ballen rett ut av frisparket (i videoen under fra klokken 02:00).

– Vi er glade for at vi klarte å få enda en polsk ungdomsrepresentant. Han er en spiller som kan spille som lateral midtbanespiller og som pendel, og det er disse posisjonene vi ønsket å styrke i vinterens overgangsvindu – sa Wisła Płock sportsdirektør Paweł Magdoń.

Chrupałłos låneavtale med Wisła Płock inkluderte en forkjøpsopsjon på visse økonomiske vilkår. Dette er Oilers sitt første trekk. Så langt har ingen forlatt klubben.

Interessant nok har Chrupałła spilt for ungdomslandslagene til Polen (U-17 og U-21) og Norge (U-18). I november spilte han i eliteserien for hvit og rød. Laget til Miłosz Stępiński tapte 2-0 for Romania. Etter trenerens avgjørelse kom Chrupałło inn i andre omgang for Arkadiusz Pyrka (Piast Gliwice).

– I begynnelsen av karrieren spilte Paweł Chrupałła hovedsakelig som spiss, men i det siste har venstrefoten vært assosiert med å spille i sidesektorene av banen – Wisła Płock karakteriserer ungdomsspilleren.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment