Home » På vei til Japan med Kidi Globe Trotter kreative sett!

På vei til Japan med Kidi Globe Trotter kreative sett!

by Thure Lindhardt

Etter våre svært positive anmeldelser av Envoyajeux Japon Pouch og Fabulaxbox Sakura Dori, er vi fortsatt interessert i disse selskapene som ønsker å gjøre det å oppdage verden mer og mer morsomt og kreativt for de yngste. I dag gir vi deg Kidi Globe Trotter, en månedlig boks til en god pris som lar barna dine reise verden rundt med kreative sett. Og for denne desember måned 2021 er Japan i søkelyset! Muligheten for Journal du Japon å oppdage dette settet som fanger vårt øye.

Hva er Kidi Globetrotter?

© Kidi Globetrotter

Kidi Globetrotter er en morsom månedsboks for større barn fra 6 til 11 år hvor du kan finne primært kreativt materiale og et magasin om et land, en region eller en by. Boksen ble laget av et team på 4 personer etter fødselen i mars 2020 og har som mål å møte et lærings- og sysselsettingsbehov som barnet ser etter kreative ferdigheter mens du lærer. » Ved å kombinere morsomme aktiviteter, lesninger, oppskrifter, spill og fargelegging«Kittene er designet for å være lærerike, underholdende og åpne for verden. Teamets filosofi er å oppmuntre de yngste til å vokse opp i selskap med fremmede kulturer for å fremme åpenhet, medfølelse, nysgjerrighet, respekt … alt mens de utvikler sin kreativitet og deler øyeblikk av medvirkning med dem.

© Kidi Globetrotter

Fine ambisjoner som materialiserer seg i formen mottok et sett i en stor konvolutt, hver måned. Hvert sett fokuserer derfor på et land (Italia, Norge, Sør-Korea, Mexico, Ghana osv.), en region eller en by og inneholder:

  • Kreativt tilbehør nødvendig for gjennomføring av tematiske aktiviteter rundt reisemålet
  • Et illustrert magasin rikt utstyrt med spill, informasjon, vokabular, oppskrifter mm.
  • Den lille Godbiter å samle (foto, stempel og klistremerke)
  • En stor plakat å fargelegge

Alt for den lille prisen på 10,90 euro som et uforpliktende månedlig abonnement eller 12,90 euro per enhet i e-butikken fra Kidi Globetrotter og i noen butikker som Cultura.

Japan kreativt sett

Etter at barna har reist til ikke mindre enn 13 land, er her laget fra Kidi Globetrotter har bestemt seg for å vie sin siste utgave i 2021 til den stigende solens land! Hvis vi ser ordet «Japan» skrevet et sted hver gang, kan vi frykte det verste og finne sushi, sumobrytere eller mange i de første linjene Maneki Neko. Ikke noe av det her, teamet på Kidi Globe Trotter gikk ut av veien, for vår største glede, for ikke å nøye seg med enkle slag!

De kreative aktivitetene som velges av teamet, er kreasjoner som barnet blir guidet gjennom med materialet som leveres. Her blir barnet ledsaget for å gjøre:

  • fra origami,
  • en japansk fan,
  • fra Koi karpe,
  • og a bokmerke pent innredet av en kvinne i en kimono !

For å lage alle disse kreasjonene er det selvfølgelig alle nødvendige materialer (papirer, tilbehør, etc.), men fremfor alt et magasin Veldig full hvor vi oppdager alle de detaljerte stadiene av realisering, mellom ulike kulturelle sider og ekstra spill som endelig stenger dette bladet et feriehefte der barnet kan fordype seg og svinge mellom å lese, leke og skape.

I tillegg finner vi i dette settet et bilde av Shibuya, en bjelle og en stor fargeleggingsplakat der vi har flere japanske symboler som en gameboy, en kokeshi-dukke, en torii, en pagode eller en bolle vindu.

Roxane sin mening

Det første jeg la merke til er mangfoldig innhold som jeg fant i den konvolutten gled lett inn i postkassen min. Det er vanskelig å forestille seg at det var så mye å oppdage der!

Når man er knyttet til et land og dets kultur, kan man lett være kritisk til de som prøver å ta på det «i farten». Vi kan frykte at det mangler dyptgående forskning, forkortelser eller fasiliteter som til syvende og sist bare vil føre til ytterligere næring til klisjeene. Jeg likte det veldig godt her mangfoldet av fag omtalt i bladet. Bortsett fra de kreative aktivitetene som jeg fant veldig interessante og perfekte for å holde barna opptatt, likte jeg spesielt dette magasinet som er for meg en veldig stor styrke.

Utstyr Kidi Glotte Trotter begrenser seg ikke til å finne kortvarige sysler for barn. Det er et ekte ønske om å dele rundt en kultur, og det viser seg i alle de små detaljene. Kreative aktiviteter kan endelig gjennomføres flere, tidspunktet for ett eller flere øyeblikk med deling, avhengig av om du foretrekker å la gleden vare eller ikke mens magasinet kan nytes alene, stille, for å forlate hele tiden nødvendig for å redde alt fått denne nye informasjonen !

Ordforråd, skikker, geografi, tradisjoner … Japan vil snart ikke ha flere hemmeligheter for barna dine.

Som du sikkert har lagt merke til, er denne testen av Kidi Globe Trotter Japan-trøya en suksess for oss. Hvis du leter etter en morsom aktivitet å dele med barna dine regelmessig, enten det er i Japan eller et annet land, kan du prøve abonnementet for å se selv. Hvis du leter etter en morsom aktivitet for å introdusere barna dine til Japan, kan du fortsatt abonnere denne måneden eller kjøpe settet individuelt i butikken!

You may also like

Leave a Comment