Home » Pasientklage – uttalelse fra sykehuset – Wałbrzyszek.com

Pasientklage – uttalelse fra sykehuset – Wałbrzyszek.com

by Gunnar Garfors

Vi mottok en e-post fra mannen til en pasient ved Wałbrzych Special Hospital. Dr. Alfred Sokołowski, som er rasende over oppførselen til en av legene. Sykehuset ga en uttalelse om dette.

«Natt mellom 5. og 6. august trengte min kone legehjelp fordi hun ble bitt av ukjente insekter og fikk alvorlig hevelse på foten og leggen. Rundt klokken 01.00 søkte vi hjelp på legevakten på sykehuset på ul. Sokołowskiego i Wałbrzych på Piaskowa Street, Góra, hvorfra vi ble henvist til kontor nummer 5 for natt- og feriemedisinsk behandling. Rommet var mørkt. Vi banket på flere ganger. Etter noen minutter tente lyset og en ambulansepersonell kom, han spurte hva som skjedde, ba om legitimasjonen til min kone og ba oss vente en stund hos legen. Etter en stund dukket en synlig søvnig lege opp i døren og «tok imot» kona. Jeg ble bedt om å ta plass på venterommet. Det var ikke gått to-tre minutter da jeg hørte «Bør jeg bruke makt» fra legens munn og «Vil du hjelpe meg?» fra munnen til min kone og «Skal jeg ringe mannen min?» Jeg reiste meg umiddelbart og dro til øvelsen. Legen sa bare: «Du må være jævla seriøs for å finne på noe sånt på dette tidspunktet.» Jeg kunne ikke tro det jeg hørte. Legen, min kone og den nevnte ambulansepersonellet var på kontoret. Kvinnen ble sjokkert og sa at legen tok tak i skuldrene hennes med begge hender og ristet henne mens han hevet stemmen og sa setningen som ble sitert tidligere. Irritert spurte jeg hvordan han kunne oppføre seg slik og la umiddelbart til at jeg ville snakke med sykehussjefen. Legen sa: «Gutter, jeg har vært på vakt siden klokken 08.00», i en veldig overmodig tone sa han stille «Shit…hvilke folk» og ristet på hodet. Han la til: «Han har vært i militæret i 40 år, og ingen har plaget ham med en hevelse.» Jeg prøvde å roe situasjonen og tok frem telefonen min for å registrere legens oppførsel. Da legen la merke til telefonen begynte han å skrive dokumenter og resepter og sluttet å snakke med oss. Ved valg av medisiner spurte han heller ikke om kona var allergisk mot noe. Han skrev ut dokumentene, reiste seg og sa: «Det er Jedlina, du kan se det med en gang …». Jeg vil gjerne legge til at jeg bor i Jedlina. Jeg spurte hva det betydde, men legen lukket døren bak seg og vi så ham aldri igjen. Sykepleieren var veldig forvirret, han ga oss dokumentene og fortalte oss hvilket apotek i Wałbrzych som hadde natttjeneste. Han forlot praksisen hos oss og ba om unnskyldning for legens oppførsel. Han la til at vi var naboer og at han var veloppdragen. Jeg bekrefter at sykepleierens oppførsel ikke førte til innsigelser, han var høflig og høflig, men han var åpenbart flau over legens oppførsel… Vi har besluttet å anmelde hele situasjonen til sykehusledelsen, legeforeningen og påtalemyndigheten, » skriver han Mr. Maciej.

Her er sykehusets uttalelse:

Ledelsen for spesialistsykehuset oppkalt etter ham, Dr. A. Sokołowski i Wałbrzych og autorisert representant for direktøren for klager og søknader, på grunn av mottak av informasjon om en beskrivelse distribuert på Internett av en situasjon som angivelig oppstod under levering av helsetjenester til en av pasientene innenfor rammen av natten og ferie helsevesenet beslaglagt neste morgen, tiltak for å avklare hendelsen beskrevet. Etterforskningsaktiviteter pågår for tiden. Som nevnt har det ikke vært klager mot vakthavende lege på det tidspunktet.

Samtidig vil vi belyse dette i spesialsykehuset med samme navn Dr. A. Sokołowski sysselsetter rundt 2000 personer i ulike former for ansettelse. Spredning av ubekreftede opplysninger basert på en persons subjektive mening og spredning i media og sosiale medier i en aggressiv og vulgær form stigmatiserer ikke bare den beskrevne legen og foreskriver en dom før saken etterforskes, men har også en negativ effekt på bildet. av alle ansatte og bildet av sykehuset.

You may also like

Leave a Comment