Home » Paweł Szyndlar fra Jasienica Rosielna vant bronsemedaljen i det polske mesterskapet i nordisk kombinert

Paweł Szyndlar fra Jasienica Rosielna vant bronsemedaljen i det polske mesterskapet i nordisk kombinert

by Gunnar Garfors

Andrzej Szczechowicz (Wisła Zakopane) triumferte i Zakopane, mens Szczepan Kupczak, en klubbvenn av Szyndlar, altså en spiller fra Sokoła Szczyrk, tok sølv

For Mr. Paweł, som startet sin karriere i Sokol Zagórz, er dette den største prestasjonen i karrieren. Det er verdt å merke seg at spilleren ikke er knyttet til landslaget.

Den 22 år gamle friidrettsutøveren fløy solo til USA sist vinter, hvor han konkurrerte i en rekke konkurranser inkludert i Continental Cup-tabellen. I fire konkurranser i USA tok han sisteplassen, men på grunn av det lave antallet deltakere kunne han samle 59 poeng i totalklassifiseringen.

– Dette er definitivt min suksess – kommenterte han for skijumping.pl-portalen – Dette er min første medalje i seniorer. Jeg startet bare for fem år siden, og den polske mesterskapspucken var definitivt målet mitt. Nylig tok jeg et lite skritt frem i bakken, det var der jeg begynte å bli bedre og det hjalp meg i dag. Det ga meg mye selvtillit – sa bronsemedaljevinner.

Avslutningsvis la Paweł til at målet hans for den kommende sesongen ikke er å ikke ta de siste plassene i Continental Cup-konkurransen.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment