Home » Personalrevolusjon i Zagłębie Lubin! Klubben skilte seg fra fire spillere

Personalrevolusjon i Zagłębie Lubin! Klubben skilte seg fra fire spillere

by Gunnar Garfors

Jakub Świerczok, Sasa Zivec, Mateusz Bartolewski og Jakub Żubrowski vil ikke være spillere av KGHM Zagłębie Lubin, som spiller i fotballigaen. Alle fire kontraktene går ut i juni og klubben har annonsert at de ikke vil bli fornyet.

Świerczok kom til Zagłębie om vinteren og skulle hjelpe til i kampen om å forbli i Ekstraklasa. For spissen var det det andre eventyret med Lubin-laget. Den første kampen i sesongen 2017/18 var veldig vellykket, for selv om den varte bare et halvt år, spilte spilleren i løpet av denne tiden 21 kamper og scoret 16 mål, noe som førte til en kontrakt med Ludogorets Razgrad. Nå viste ikke den 30 år gamle Świerczok en så god prestasjon. Han tapte konkurransen om en plass i start-XI med Dawid Kurminowski, gjorde bare fem opptredener, to av dem fra første minutt, og klarte ikke å score et eneste mål.

SE OGSÅ: Endringer i Jagiellonia Białystok. Fire utganger

Zivec klarte seg bedre, spilte 14 kamper hele sesongen og scoret to mål. Sloveneren tar farvel med Lubin etter fire år og har i løpet av den tiden spilt i 80 kamper og scoret 14 mål. Den ivrige kantspilleren hadde en mye bedre første sesong i Lubin da hans gode spill ga ham en oppfordring til landslaget. Senere gjorde helseproblemer at han ikke klarte å finne toppformen.

Bartolewski har tilbrakt de siste tre årene i Zagłębie. På høsten spilte han regelmessig, men på våren gjorde han bare to opptredener. Żubrowskis statistikk ser dårligst ut siden han bare spilte to opptredener forrige sesong, og det har lenge vært kjent at han vil si farvel til Lubin i juni.

Kontraktene går ut i juni. Filip Starzyński og keeper Sokratis Dioudis. Når det gjelder sistnevnte, snakker klubbeierne om en kontraktsforlengelse og det er gode sjanser for at grekeren blir i Lubin.

PS, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment