Home » «Personlighet i virksomheten»: Artūrs Čirjevskis, leder for meieriprodusenten «Food Union» i Europa

«Personlighet i virksomheten»: Artūrs Čirjevskis, leder for meieriprodusenten «Food Union» i Europa

by Gunnar Garfors

Hver søndag «Delfi Bizness» tilbyr en kort samtale med en av representantene for forretningsmiljøet om aktuelle hendelser, veien til suksess, fremtidige planer og lærdom i løpet av hans levetid.

Du kan finne flere foredrag om temaet «Personlighet i virksomheten» her.

Food Union-gruppen av selskaper inkluderer de latviske selskapene Valmieras piens og Rīgas piena kombināts, som fikk selskap av Rīgas piensaimnieku i februar 2020. Konsernet inkluderer også den største iskremprodusenten i Estland, Premia, og den største iskremprodusenten i Danmark, Premier Is, og iskremforhandler «Hjem Is», iskremprodusent i Norge «Isbjrn Is», iskremprodusent i Romania «Alpin57Lux» https://www.delfi .lv/bizness/biznesa_vide/ Food Union har også to meieri- og barnematfabrikker i Kina.

I et intervju med «Delfi Bizness» avslører Artūrs Čirjevskis hvilke viktige lærdommer den økonomiske krisen i 2008 lærte ham for resten av livet.

Han sier at krigen startet av Russland i Ukraina påvirker «Food Union» både i næringslivet og personlig.

Fortell oss de viktigste tingene om deg selv som person i det latviske forretningsmiljøet.

Min erfaring «på papiret» ser ut som livet til en klassisk finansmann, men når jeg ser tilbake på de siste femten årene siden starten av karrieren min, innser jeg at utover «tallene» og å analysere dem, har det alltid vært viktig å meg at Slutt for å forstå resultatet, hvordan og hvorfor vi ønsker å oppnå det, hva vi skal gjøre videre. En slik forståelse kan oppnås ved å se det store bildet bak tallene og danne et sammensveiset team hvis kjerneverdier er åpenhet og rettferdighet.

Hva er de aktuelle hendelsene i selskapet og bransjen du opererer i?

Vi forbereder for tiden sommeren – den aktive issesongen, som vi som hvert år har tatt vare på nye produkter til. Samtidig følger vi selvfølgelig med og opplever det som skjer i Ukraina.

You may also like

Leave a Comment