Home » Piotr Żyła reagerte skarpt på nordmenns kritikk.

Piotr Żyła reagerte skarpt på nordmenns kritikk.

by Peter Østbye

Piotr Żyła ble anklaget av norske hoppere og journalister for å ha jukset under Four Hills-turneringen. Den polske hopperen ble spurt om en overdimensjonert dress til mediedagen og svarte i sin egen stil.

De første anklagene mot Żyła ble fremsatt etter at drakten hans ble åpnet etter landing. I neste hopp så nordmennene at den også var større enn den burde være.

Hele situasjonen ble rapportert og fotografert av Damian Michałowski, en TVN-journalist som var vitne til hele situasjonen. «Den norske journalisten viste Piotr et bilde av ham i kjeledress og spurte om han så noe rart med det. Piotrek forklarte at han sannsynligvis må begynne å nyte hoppene annerledes. Nå er han glad som en gladiator – ingen tvil om det. Neste gang vil han rekke opp hendene og ikke noe problem», skrev redaktøren på sin Twitter.

Żyła gjorde det klart at i posituren han hadde på bildet, kan drakten være for stor. På flukt skal alt være bra.

«Jeg er fornøyd med kampen fordi jeg ga alt,» sa Piotr Żyła, som ble nummer seks i den andre konkurransen i Four Hills-turneringen i Garmisch-Partenkirchen.

Vinneren fra Oberstdorf ble nordmannen Halvor Egner Granerud.

I den første serien hoppet Żyła 135,5 m og hans andre hopp var en meter kortere. 35-åringen innrømmet at han bommet på returen i det andre settet og rotet til landingen.

«Jeg falt utenfor terskelen. Det skjer. Når det gjelder hoppet, beklager jeg telemarken. Avstanden var god, men landingen gikk ikke» – vurderte han.

Den beste polakken i Ga-Pa var Dawid Kubacki, som ble nummer tre og er viseleder i Four Hills-turneringen etter to konkurranser.

«Applaus for David, som kjempet fantastisk i dag» – sa Żyła, som er tredje på TCS-rankingen og taper 40,1 poeng til lederen Graneruda.

De neste konkurransene i Four Hills-turneringen vil bli holdt i Innsbruck og Bischofshofen.

«Jeg er knapt i live, men jeg skal ta meg sammen i Innsbruck» – kunngjorde Żyła.

innsbruck

Tirsdag 3. januar
11.15 – Trening
13.30 – Kvalifisering

Onsdag 4. januar
12.00 – prøveserie
13.30 – første serie konkurranser

Bischofshofen
Torsdag 5. januar
14.30 – Trening
16.30 – Kvalifisering

Fredag ​​6. januar
15.30 – prøveserie
16.30 – første serie konkurranser

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment