Home » Pluss endringer i EUs roamingpriser. De trer i kraft i juli

Pluss endringer i EUs roamingpriser. De trer i kraft i juli

by Gabriel Scott

Plus kunngjorde en reduksjon i tilleggsavgiftene som belastes under Fair Use Roaming-direktivet i EU, Norge, Island og Liechtenstein. De nye tariffene trer i kraft 1. juli 2022.

I forbindelse med ikrafttredelsen av Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2022/612 av 6. april 2022 om roaming på offentlige mobilnett i EU, inkludert den resulterende endringen i grossistpriser for roaming i EU , Norge, Island og Liechtenstein, fra 1. juli 2022 i pluss gjelder reviderte vilkår for levering av roamingtjenester i EU.

Utseende: Roaming i EU – Den nye forordningen trer i kraft 1. juli

Utseende: Operatørene fra EU og Ukraina ble enige om roaming og internasjonale samtaler

Endringene består av:

 • Redusere beløpet for tilleggsgebyrer som pålegges under Roaming-direktivet om rettferdig bruk i EU, Norge, Island og Liechtenstein for:

  • Taleanrop utført – opp til PLN 1,24 i 10 minuttert
  • Taleanrop besvart – opptil 0,31 PLN i 10 minutter,
  • SMS sendt – opp til PLN 0,02,
  • MMS sendt – opptil 0,11 PLN for 10 meldinger,
  • data overføring – opptil PLN 11,59 for 1 GB,

 • Redusere mengden ekstra dataavgifter etter overskridelse av DATA-roaming-grensene for dataroaming-bruk i EU, Norge, Island og Liechtenstein opptil PLN 11,59 per GB data overføring,
 • Øke DATA-roaming-grensene for bruk av dataroaming i EU, Norge, Island og Liechtenstein (i henhold til tabellene i dokumentene vedlagt nedenfor),
 • Ved å legge til tjenesten blokade av ut-av-bakken-nettverk,
 • Legger til informasjon gitt for neste grense på 250 PLN med mva innenfor rammen av «LIMITER DATA roaming» og «LIMITER DATA roaming for forhåndsbetalte tariffkunder».

Endringene påvirker prislister og regelverk for roaming-kampanjer, Europa-tariffen for etterbetalt og Europa-tariffen for etterbetalt 2, Europa-tariffen for Mix, Europa-tariffen for Mix 2 og regelverket for «Limiter DATA in roaming». og » Limiter DATA in roaming for prepaid tariff-kunder.» Omfanget og innholdet av endringene som er introdusert i ett dokument er fargekodet i dokumentene vedlagt nedenfor.

Hvis endringene ovenfor ikke aksepteres, har du rett til å si opp kontrakten for levering av telekommunikasjonstjenester. Oppsigelsen skal sendes innen 1. juli 2022.


Siden endringene følger direkte av lovendringer, reduserer de prisene på teletjenester eller legger til en ny tjeneste, dersom retten til å heve kontrakten utøves før utløpet av kontraktsperioden, har Polkomtel Sp. z oo rett til en kontraktsmessig straff / refusjon av innvilget Å be om lettelse, hvis det er foreskrevet i kontrakten, i beløpet og på vilkårene angitt i denne kontrakten.

– sier Pluss i kunngjøringen

Dokumenter som gjenspeiler endringene du har gjort


Pluss internettprislister
Pluss abonnementsprislister
Pluss MIX-prislister
Pluss prislister for bedrifter
Prislister for roaming
B2B prislister
B2B-prislister – tidligere tariffer
B2B roaming prislister – tidligere tariffer
Utseende: Dessuten feide det! Gir deg 1500 GB for mange års bruk

Utseende: Pluss gir bort iPhones. Det er bare ett men


Bildekilde: Robson90 / Shutterstock.com

Tekstkilde: Pluss

You may also like

Leave a Comment