Home » Polen U-20 – Norge U-20. Rapport og kampresultat

Polen U-20 – Norge U-20. Rapport og kampresultat

I det første kvarteret dominerte de unge polske spillerne offensiven, spesielt med de mange farlige kryssene og rallyene fra Tymoteusz Puchacz. Rivalen var imidlertid våken og leverte ballen bra. Gjestene ga imidlertid det første skuddet på mål, Erik Botheim scoret fra et lavt ytre skudd av Marcus Holmgren Pedersen, men Bartosz Mrozek traff stolpen.

I minuttene som fulgte ble handlinger på begge sider rødmende. Begge keeperne grep inn foran, og en farlig heading kom fra en Mateusz Bondarenka-corner. Litt senere slo keeperen til det norske laget Mads Hedenstad Christiansen Dawid Kurminowski, og forkortet vinkelen perfekt i den klassiske en-mot-en-situasjonen.

Etter pause presenterte nordmennene seg bedre. Jakub Bednarczyk, som kom inn i stedet for Kamil Piątkowski, begikk en feil i straffefeltet i begynnelsen av andre omgang i det 62. minutt. Dommeren plystret for straffe og ga polakken gult kort, Markus Solbakken sørget for 1-0 for «Alven».

Den beste muligheten for de polske fotballspillerne til å utligne var et frispark femten minutter før slutt på ordinær tid. Łukasz Poręba prøvde frimodig et direkte skudd fra denne permanente delen av spillet, og han bommet veldig lite. Christiansen gjorde det imidlertid bra denne dagen mellom stengene, og parerte ballen til corner.

I det 79. minutt utnyttet ikke Aron Stasiak den store misforståelsen mellom keeper og de norske forsvarsspillerne. Noen minutter senere hadde Karol Czubak en sjanse, som kunne ha omsatt et innlegg fra aktive Poręba til mål umiddelbart etter å ha gått inn i banen. Han slo imidlertid stanga like over stanga på sin første ballkontakt.

Resultatet endret seg imidlertid da Kurminowski slo ballen fra kloss hold etter innlegget fra Porębas hjørne og Czubak forlenget ballen på overtid forlenget av dommeren. Etter en stund avsluttet dommeren konkurransen.

Polen 1-1 Norge (0-0)

Mål: Dawid Kurminowski 90-1 – Markus Solbakken 62 – Straffe