Home » polsk lørdag i München. Dette er medaljeklassifiseringen i friidrett

polsk lørdag i München. Dette er medaljeklassifiseringen i friidrett

Europamesterskapet (det vil si det tverrfaglige EM) arrangeres for andre gang i historien. De begynte 11. august i München og avsluttes på søndag. Nye disipliner under mesterskapene er: sandvolleyball, kanopadling, sportsklatring og bordtennis.

se videoen

Maria Andrejczyk: Det er viktigere å holde seg rolig og fattet slik at du kan fokusere på det hardeste arbeidet

Sofia Ennaoui løp til EM-medaljen. Men hun gikk glipp av det avgjørende øyeblikket

To medaljer på lørdag og opprykk til niendeplass

På lørdag tok polakkene allerede to medaljer. Først ble Katarzyna Zdzieb³o viseeuropamester på 20 km. Grekeren Antigoni Ntrismpioti vant. Senere ble polske kanoentusiaster suksessfulle. Karolina Naja og Anna Pu³awska vant Europamesterskapet i kanopadling i K-2-konkurransen over en distanse på 500 meter.

Etter disse to medaljene rykket det polske landslaget opp til niendeplass på EM-medaljetabellen. Det polske laget vant fire gull, ti sølv og tolv bronsemedaljer. Totalt tok de 26 medaljer. Bare fire lag vant mer enn dem: Tyskland, StorbritanniaItalia og Frankrike.

Lørdag har det polske laget flere sjanser til medaljer. Blant finalene i deres kategorier er Anna Wielgosz eller 4 x 400 meter stafett for menn og kvinner.

Tilnærmingsstilen til Adrianna Su³ekAdrianna Su³ek i aksjon. Jack Sparrow i rødt og hvitt