Home » Portugal knuste Sveits. Spania uavgjort

Portugal knuste Sveits. Spania uavgjort

by Erlend Loe

Ronaldo møtte sin rival i Lisboa i det 35. og 39. minutt. Den berømte portugiseren har rekorden for mål scoret for landslag – han har allerede scoret 117 mål totalt.William Carvalho og Joao Cancelo har også scoret mål. Vertene hadde mange andre store sjanser, inkludert to som Ronaldo bommet.

Etter to hjemme- og bortekamper i gruppe A2 har Portugal fire poeng, mens Sveits fortsatt er mislykket (tidligere tapt 2-1 for Tsjekkia).

I en annen kamp av denne gruppen i går spilte tsjekkerne (4 poeng) uavgjort 2:2 (1:1) med spanjolene i Praha og slapp inn et mål i det 90. minutt etter et skudd fra Inigo Martinez. Tidligere mål for vertene ble scoret av Jakub Pesek og Jan Kuchta, for gjestene Gavi. Dette er spanjolenes andre trekning i denne utgaven av LN.

Tradisjonelt ble det også spilt mange kamper i de lavere ligaene. I den meget interessante gruppen av 4., 2. liga (B) tapte Sverige 1:2 hjemme mot Norge. Erling Haaland scoret begge målene for gjestene. Den nye Manchester City-spilleren har allerede scoret tre mål i denne utgaven av LN – i første runde ga han Norge 1-0-seier over Serbia.

Denne gangen hadde serberne, deltakere i årets verdenscup, ingen problemer med seieren. De slo Slovenia 4-1 hjemme.

Innvielsen av den tredje utgaven av Folkeforbundet fant sted 1. juni – den dagen beseiret Polen, som spilte i fjerdedivisjonsgruppen, Wales 2-1 i Wrocław. LN Poles» neste to kamper er borte – 8. juni mot Belgia i Brussel og 11. juni mot Nederland i Rotterdam, og 14. juni spiller de mot Belgia i Warszawa.