Home » Presseanmeldelse 23.12.2022 Trzebiatów. Se på gårsdagens pressemelding, gjør deg kjent med den viktigste informasjonen fra Trzebiatów

Presseanmeldelse 23.12.2022 Trzebiatów. Se på gårsdagens pressemelding, gjør deg kjent med den viktigste informasjonen fra Trzebiatów

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene som leserne våre ivrigst leste i går, 22. desember, i Trzebiatów. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Hvordan aktiverer og bruker jeg Google Assistant og stiller inn stemmegjenkjenning?» Lytte?

Prasówka Trzebiatów 23.12: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Hvordan aktiverer og bruker jeg Google-assistenten og konfigurerer talegjenkjenning? test

Hvordan aktiverer jeg Google Assistant, starter den med stemmen og setter opp Voice Match? Det er enkelt, og hvis du ikke har prøvd dette verktøyet ennå, er det verdt å sjekke ut. Det kan vise seg å være veldig nyttig, og vi vil ikke gi det opp. Her er hva du skal gjøre.

Liker du rabatter?

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

reklamemateriell for partnere

📢 Landets energisikkerhet er en prioritet

I den moderne verden er konstant tilgang til energi grunnlaget for hvordan samfunnet og økonomien i ethvert land fungerer. Det er derfor tydelig at landets energisikkerhet er et område av overordnet betydning for den polske regjeringen og innenlandske energiselskaper – inkludert multienergigruppen ORLEN.

📢 Du må kjenne til disse spillene fra 2022. TOP 10 bestselgende titler det siste året

Slutten av 2022 nærmer seg med stormskritt. Alle rapporter for de siste 12 månedene begynner sakte å dannes, inkludert salgsrapporter. Den siste perioden har vært full av gode spill ivrig kjøpt på markedet til tross for mange ulemper. Sjekk ut de 10 bestselgende spillene i 2022 – noen av dem er virkelig overraskende.

📢 Det er fortsatt problemer med søppel. Også 7 millioner mennesker slipper gebyrer for avfallshåndtering? Det klimatiske spaet roer seg

De fleste polakker sorterer avfall, men vi gjør det ikke alltid riktig. Brenning av søppel i husholdningsovner er også et økende problem. I tillegg kan opptil 7 millioner mennesker slippe å betale renovasjonsgebyrer, ifølge offisielle tall. Klima- og miljødepartementet forsikrer imidlertid at det i realiteten ikke er så ille.

📢 Hvordan blokkere et nummer – iPhone? Det er veldig enkelt, se selv hvordan det gjøres

Av ulike grunner vil vi kanskje ikke at nummeret vårt skal være hos personen vi ringer. Heldigvis, med Apple iPhone-smarttelefoner, er det veldig enkelt å blokkere og «oppdage» et nummer. Prøv det selv, da det kan være nyttig for deg.

📢 Har du ofte sår hals? Du kan spise mat som forårsaker irritasjon og øker betennelse. Sjekk hva som gjør vondt i halsen

Sår hals, riper eller svie trenger ikke nødvendigvis være syk og kan være et resultat av forkjølelse, eksponering for smog eller irritasjon fra ulike matvarer. Tørking av svelgets slimhinne kan gi faryngitt samt en bakteriell infeksjon, f.eks. B. sår hals årsak. I galleriet foreslår vi hvilke produkter som kan irritere halsen og øke risikoen for sykdommer.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment