Home » Presseanmeldelse fra uken 23. juli 2023. Hva skjedde i Pniewy? Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

Presseanmeldelse fra uken 23. juli 2023. Hva skjedde i Pniewy? Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Pniewy, sjekk ut artiklene som andre lesere elsker å lese mellom 16. juli og 22. juli 2023 nå. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «De 11 vakreste byene i Europa som du må besøke.» En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, en annen sjarmerte Walt Disney?

Ukentlig oversikt: Pniewy, 23.07.2023. 07/16 – 22.07.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 11 av de vakreste byene i Europa du må besøke. En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, den andre inspirerte Walt Disney

En ferie i Europa er en mulighet til å besøke de vakreste og mest sjarmerende byene på kontinentet som vil overraske og glede mange av dere. Vi har valgt ut 11 destinasjoner fra Hellas, Italia, Spania, Tyskland og til og med Norge og andre land som er mest verdt å besøke denne sommeren. Finn ut hvorfor de er så spesielle og hvorfor de er verdt et besøk for å slappe av uten folkemengdene og høye priser.

📢 I Pniewy diskuterte de viktige saker for landsbyene

Saker knyttet til landsbyfondet og innsamling av midler til landsbyen var gjenstand for et møte arrangert av ordføreren i Pniew, Jarosław Przewoźny, med landsbysjefene i kommunen torsdag 20. juli.

Lag en gave til deg selv eller en du er glad i

Ukepresse 23.07.2023: 16.07-22.07.2023 Pniewy: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Pniewy forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Den første sandvolleyballturneringen i Łazienki Miejskie i Pniewy

Ferien på Sports and Recreation Centre i Pniewy er i full gang. Forrige helg fant den første av en serie sandvolleyballturneringer sted, der åtte par fra Pniewy, Bydgoszcz, Drezdenko, Wronki og Poznań deltok.

📢 Hvem er det som skyter midt i landsbyen? Et skudd gjennom et vindu i en boligbygning i Nieczajno nær Oborniki

«Mandag ettermiddag satt vi i hagen da vi hørte lyden av knust glass. Jeg trodde aldri det var her, sier en innbygger i Nieczajny. Kvinnen melder at da hun så glasset sprekke, meldte hun umiddelbart politianmeldelse. Vi har en kommentar fra politiet i Oborniki til saken.

📢 Et familieslagsmål i Kuźnica Zbąska. Kvinnen stakk mannen sin med en kniv

Onsdag 19. juli brøt det ut et familieslagsmål i Kuźnica Zbąska, der en 41 år gammel kvinne stakk mannen sin med en kniv. Gjerningsmannen ble pågrepet og mannen kjørt til sykehus.

📢 Hekseren som en Barbie-dukke? AI forvandlet Geralt og hans følgesvenner til ikoniske dukker

Kunstig intelligens forvandlet The Witcher-karakterene til ikoniske Barbie-dukker. Alt i anledning premieren på live action-filmen om kjente dukker og den nye sesongen av Netflix-serien. Ideen er litt snodig, men den fungerer, og slike dukker vil sikkert finne mange amatører. Se for deg selv.

📢 Søker akutt etter fosterfamilie. Fire søsken trues med separasjon!

Fire søsken som Poviat Family Support Center i Turek søker fosterfamilie for, står i fare for separasjon. Denne muligheten vurderes når det ikke er noen familie som er villig til å adoptere alle barna. Dette er svært presserende informasjon som krever ytterligere avsløring.

📢 Vi inviterer deg til hagefestivalen Obrzycko

Om litt over 2 uker finner neste hagefestival Obrzycko sted. Arrangørene har nok en gang sørget for et skikkelig festmåltid for musikkelskere. Arrangementet finner sted 5. august.

📢 Lyst på döner kebab? En video har dukket opp på internett. hva med politiet

En video dukket opp på Internett torsdag kveld som viser en politibil med blålys på stående foran en av restaurantene i Grodzisk Wielkopolski. Beskrivelsen av opptaket tyder på at politiet får et måltid som svar på signalet. Vi har bedt provinspolitiets hovedkvarter i Poznań og distriktspolitiets hovedkvarter i Grodzisk om en mening om saken.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment