Home » Pressemagasin 14.03.2022 – dagens hendelser, oppsummering fra i går – sjekk om du ikke har bestått noe viktig

Pressemagasin 14.03.2022 – dagens hendelser, oppsummering fra i går – sjekk om du ikke har bestått noe viktig

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 03/13. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg. Har du lest artikkelen: «Ingen elektrisitet i Vest-Pommerns voivodskap. Sjekk hvor strømbruddene 14. mars er planlagt og hvor avbruddene er?

Pressemagasin 14.03: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Ingen strøm i Vest-Pommerns voivodskap. Sjekk hvor strømbruddene er planlagt 14/3 og hvor bruddene

Hvor er de planlagte strømbruddene i Vest-Pommerns voivodskap (14. mars)? Det er greit å vite når strømmen går i ditt område. Årsaken til et strømbrudd er for det meste renovering, bygging eller modernisering av nettet. Det er godt å være forberedt på denne typen strømbrudd i Vest-Pommerns voivodskap. Vi presenterer listen over steder hvor det er planlagt strømbrudd i Vest-Pommern. Mangel på strøm kan være et irriterende fenomen, så det er verdt å finne en jobb for denne perioden som ikke krever strøm. Hvor og når er det ikke strøm?

Ikke gå glipp av handlingen!

📢 Krig. Russland angriper Ukraina – invasjonen er i gang [RELACJA NA ŻYWO]

Det er den 19. dagen av den russiske invasjonen av Ukraina. Den ukrainske siden melder at siden krigen startet har russerne mistet over 12.000 mennesker, 374 stridsvogner, 74 fly og 86 helikoptre. Ukrainas innenriksdepartement sa at enheter fra nasjonalgarden angrep russiske styrker nær Mariupol. Franciszak Wiaczorka, rådgiver for Swiatłana Cichanouska, sa på sin side at russerne utførte rakett- og luftangrep mot Ukraina fra Hviterussland om natten. Langdistansesamtaler mellom den ukrainske og russiske delegasjonen er kunngjort for mandag. I dag vil også regjeringssjefene i Lublin-triangelet diskutere situasjonen i Ukraina.

You may also like

Leave a Comment