Home » Pressemelding fra 09.06.2023. Her kan du se sammendraget av den viktigste informasjonen fra i går fra vår stat

Pressemelding fra 09.06.2023. Her kan du se sammendraget av den viktigste informasjonen fra i går fra vår stat

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 06/08. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Her er Martyna Kupczyk fra vårt nye hjem!» Slik lever Martyna Kupczyk hver dag. Se PRIVATE BILDER. Skomaker uten sko! 09.06.2023″?

Ikke gå glipp av handlingen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Prasówka 9.06: ytterligere arrangementer

Nedenfor er de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Slik bør du ikke gre håret etter fylte 50 år. Slike frisyrer understreker rynker og forlenger årene [9.06.2023]

Mange kvinner klamrer seg til en bestemt frisyre i årevis. I mellomtiden har noen frisyrer for lengst gått av moten. Husk også at det som har vært bra for oss tidligere, ikke nødvendigvis ser bra ut etter et tiår. Dette gjelder spesielt for kvinner over 50. Vi har avrundet frisyrer for å unngå etter 50 – de fremhever ufullkommenheter og øker alder.

📢 Vær forsiktig! Bedre å ikke svare på disse telefonnumrene, ellers vil du tape pengene dine! Vi vet hvilke forbindelser som er farlige [Lista]

Mange svindlere fokuserer innsatsen på å overbevise oss om at de kan stole på. De utgir seg for å være ansatte i banker og andre viktige institusjoner. Det er visse tall som vi allerede vet å unngå. Hva er disse forbindelsene farlige? Se gjennom!

📢 Guds kropp i poter. Hundrevis av troende marsjerte gjennom byens gater

Hundrevis av innbyggere i Łapy deltok i årets Corpus Christi-prosesjon

📢 «Kjærlighetssanatorium 5». Slik lever Darius von Lillestrøm. Kuracjusz viste oss hvordan han slo seg ned i Norge. Hvilken utsikt!

Dariusz fra Szczecin, som bor i Lillestrøm, Norge, er en av deltakerne i den 5. utgaven av «Sanatorium of Love». På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge av faglige årsaker. Han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet. Du må innrømme at Dariusz bor på et vakkert sted og utsikten fra vinduet hans er fantastisk!

📢 Tilbud om billige hus i Białystok-distriktet. Overraskende tilbud på interessante eiendommer

Trenden med å kjøpe en eiendom, gjerne en eiendom med bolig, nær byen fortsetter. Interesserte leter etter eiendom som lar dem slappe av vekk fra støyen fra storbyen og samtidig ikke langt fra byen. Det viser seg at slik eiendom ligger i nærheten av Białystok, og det som er enda mer interessant, de koster ikke mye. Vi presenterer hus i Białystok og regionen som kan kjøpes for opptil PLN 250 000.

📢 De morsomste landsbynavnene i Polen. Morsomme, uvanlige og interessante beskrivelser av stedet. Se gjennom! (Vis 1)

Polske landsbyer, kolonier og grender har ofte uforståelige, rare, morsomme og gåtefulle navn. I vårt land er det mer enn 40 000 landsbyer. Noen termer kan virke merkelige, mens andre forbløffer oss og bringer et smil eller forferdelse til ansiktene våre. Vi har valgt ut over 80 polske bynavn som vi fant de mest interessante. Mange av dem overrasker!

📢 Gems of Local Government 2023. Blant prisvinnerne er lokale myndigheter og tjenestemenn i de lokale myndighetene i Podlaskie. Wasilków kommune er leder

Białystok, Suwałki og Wasilków ble anerkjent i den 11. utgaven av Pearls of Self-Government-rangeringen. Guvernører i provinsen vår ble også anerkjent. Wasilków-kommunen viste seg å være uovertruffen blant by-landlige kommuner. Rangeringen er organisert av Dziennik Gazeta Prawna.

📢 207k PLN for sykehuset i Choroszcz. For oppgradering av bygget og kjøp av utstyr

Modernisering av bygningen og innkjøp av utstyr for bygging av pleie- og behandlingssenteret med psykiatrisk rehabilitering – dette er planene til sykehuset i Choroszcz. Det er allerede penger til dette fra et stort EU-prosjekt, men anlegget manglet midler til eget bidrag og ikke-støtteberettigede utgifter. Provinsstyret kom til unnsetning og la henne inn på Independent Public Psychiatric Health Center. Dr. Stanisława Deresz i Choroszcz, over 207 000. PLN-støtte.

📢 Central Youth League U-17: Jagiellonia – Zagłębie Lubin 3:3. Bialystok utenfor pallen

Det var ikke noe mirakel. Etter å ha tapt 4-0 mot Zagłębie Lubin i den første kampen om bronsemedaljen i det polske U17-mesterskapet, trakk Jagiellonia Białystok uavgjort 3-3 hjemme mot Miedziowy. Takket være dette var fotballspillere fra Nedre Schlesia på det nederste trinnet på pallen til Central Youth League U-17. Til tross for fiaskoen hadde de gul-røde fått takknemlighetsord gjennom hele sesongen.

📢 En tur i naturen? Vær oppmerksom på bøtene, de kan være opptil 500 PLN. Se hva du ikke har lov til å gjøre i skogen

En tur med familien? gå en tur? Plukke sopp hele dagen? Skogen er et interessant sted å tilbringe fritiden. Det viser seg at til tross for ledig plass, kan ikke alt gjøres der. I tillegg forventer skogbrukerne høye straffer for enkelte tiltak! Boten kan være opptil PLN 500, eller til og med flere tusen for større overtredelser. Lær hvordan du oppfører deg i skogsområdet for å unngå å få billett.

📢 Nye GIS-varsler 6/6/2023. Salmonellabakterieegg trukket fra salg. Ikke kjøp dette

Siste GIS-advarsler fra 06.06.2023. Se opp for eggene. I denne artikkelen finner du informasjon om skadelige produkter som forurenset pollen, popcorn eller kjøtt med salmonellabakterier. Det er fullt mulig at du har noen av disse produktene på kjøkkenet ditt. Ikke spis dem! Du kan returnere dem til butikken eller bare kaste dem. Sjekk utløpsdatoen for de tilbakekalte produktene og deres partinumre. Vi oppdaterer denne artikkelen regelmessig slik at du kan finne de siste advarslene fra Chief Sanitary Inspector.

📢 Forretningskvinne fra Podlaskie. Eiere og ledere av kjente selskaper fra Podlaskie. De hadde suksess i regionen

Det er ingen mangel på kvinnelige gründere i Podlasie. De er veldig dyktige, konsekvente og talentfulle, og mange av dem har gjort talentet og forretningsideen til suksess. Det er derfor vi viser damer som driver ulike selskaper i regionen, og fordi de gjør det veldig bra, vinner de også en rekke priser, inkludert Podlasie Golden Hundred Enterprises av Kurier Poranny, den viktigste bedriftsrangeringen i regionen.

📢 Agro-Champions 2023 tildelt. Møt de beste bøndene, landsbyhøvdingene, KGW-lederne og agroturismegårdene i Podlaskie

Tildelt til de beste bøndene, landsbylederne, landsbyrådene, agriturismebedriftene, samfunnslederne og landlige kvinneforeninger i Podlaskie-provinsen. Vi har nettopp avsluttet prisutdelingen som en del av voivodskapsfasen av folkeavstemningen Mistrzowie Agro 2023, organisert av Gazeta Współczesna og Kurier Poranny. Sjekk resultatet av folkeavstemningen. Gallaen fant sted på åpningsdagen til Pronar Exhibition Centre i Siemiatycze.

📢 Maryla Rodowicz for Juwenalia-finalen. Sangeren trollbundet publikum. Du kunne høre de største hitene.

Det er bare en dronning! Slik kan Maryla Rodowicz sin opptreden på årets Juwenalia oppsummeres. I to dager fant det sted stjernekonserter på campus ved Bialystok tekniske universitet. I tillegg til Maryla spilte studenter (og ikke bare) m. Lady Pank og Kult.

📢 20 ting bare innfødte i Bialystok vil forstå

Białystok er en unik by. I hovedstaden Podlasie er det hendelser som er permanent innebygd i minnet og gått fra generasjon til generasjon. Selvfølgelig er det også klimatiske steder.

📢 Kvinnelig ansikt i regionen. Se vinnerne av kampanjen vår fra Podlaskie Voivodeship

Monika Piotrowska-Śliwińska (kategori: moden kvinne), Marta Stankiewicz (kategori mor) og Natalia Rećko (kategori døtre). Dette er tre fantastiske kvinner som etter juryens avgjørelse ble vinnerne av kampanjen Kvinners ansikt i regionen. – De er smarte, modige, de er ikke redde for livet – slik begrunnet juryen sitt valg.

📢 Her er gangsterne etterlyst av politiet. De må gjemme seg på grunn av gangstere

Gangstere etterlyst i henhold til artikkel 258 i straffeloven av Podlaskie og Warmian-Masurian politi. Se gjeldende etterlysningslister. Du kjenner kanskje igjen noen. Gi i så fall beskjed til politiet. Disse menneskene kan være farlige!

📢 Militært eiendomsmegling selger verkstedutstyr billig. Du kan kjøpe bormaskiner, sveisere, dreiebenker og vekter. Ta en titt på Demomobil-tilbudene

De siste tilbudene til det militære eiendomsmeglerfirmaet inkluderer også verkstedutstyr. Til attraktive priser kan du kjøpe boremaskiner, dreiebenker, sveisemaskiner, samt vekter og gaffeltrucker. Vi presenterer det du kan kjøpe på verkstedutstyret hos Militært eiendom i mai og begynnelsen av juni.

📢 Military Property Agency selger kampkjøretøyer. Hos Army Sales kan du kjøpe lastebiler, biler, busser og til og med motorsykler for øre

Den militære eiendomsmyndigheten har annonsert et nytt anbud som vil se overskuddsutstyr selges. Det vil finne sted i slutten av mai. Denne gangen kan du kjøpe: biler, lastebiler, busser og motorsykler. Det er ikke alt, for hærens tilbud er mye mer omfattende og du kan også kjøpe annet utstyr billig, f.eks verksted eller musikk. Se hva AMW selger i anbudet, som avsluttes 31. mai 2023. Du kan delta. Komplett tilbud i vårt galleri.

📢 Direkte drift. Workshops om laparoskopiske metoder holdes for tiden ved Institutt for kirurgi ved Bialystok Medical University

Den femtende flerdagerskonferansen organisert av 1. avdeling for generell og endokrinologisk kirurgi ved Bialystok Medical University og dedikert til minimalt invasiv kirurgi kombinert med workshops om laparoskopisk kirurgi for leger fra regionen begynner i Białystok.

📢 Kvinner i regionen forfulgt av politiet. Sjekk hva som har skylden for det rettferdige kjønn!

Disse kvinnene er etterlyst av politiet i vår provins. Hva var feilen til det rettferdige kjønn? Podlasie-politiet ga ut bilder og beskrivelser av kvinner ettersøkt for forbrytelser inkludert ran, tyveri, svindel, smugling, hærverk, narkotikasmugling og spionasje. Ikke la det uskyldige smilet lure deg, for selv det rettferdige kjønn kan være truende og farlig. Sjekk ut de siste etterlysningslistene.

📢 BARNESMILE Avstemningen har startet! Premier venter på deg, inkludert PLN 40 000 for å gjøre drømmene dine til virkelighet

I anledning Barnas dag lager vi et flott galleri med smilende bilder av våre leseres barn. 1. juni vil alle bildene bli publisert i et spesialtillegg av avisen. Blant dem skal vi velge de små som skal være på coveret. Mange premier venter, inkludert familiefotosessioner, kuponger for shopping i SMYK-butikker og turer til Energylandia og Disneyland i Paris. En nyhet i kampanjen vår er hovedpremien – PLN 40 000 for å gjøre barnets og familiens drømmer til virkelighet.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment