Home » Pressemelding fra Kraków 30.06.2023. Pressegjennomgang – Sammendrag av den viktigste informasjonen

Pressemelding fra Kraków 30.06.2023. Pressegjennomgang – Sammendrag av den viktigste informasjonen

by Connie Nielsen

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene som leserne våre ivrigst leste i går, 29. juni, i Kraków. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Leste du artikkelen: «European Games 2023. Adrian Duszak med sølvmedalje på Teqball-turneringen på Stortorget i Kraków. Bilder»?

Prasówka Kraków 30.06: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 European Games 2023. Adrian Duszak med sølvmedalje i Teqball-turneringen på Stortorget i Krakow. bilder

Vårt trumfkort i Teqball-turneringen Adrian Duszak vant sølvmedaljen under European Games torsdag på Stortorget i Kraków. Han ble viseeuropamester, siden konkurransen også hadde rangering av mester på det gamle kontinentet. I finalen tapte han for verdensmesteren, rumenerne Apor Gyoergydeak.

Liker du rabatter?

📢 Kraków. ulykke på al. 29. november. 3 biler kolliderte

Torsdag 29. juni ble al. til en kollisjon av tre personbiler. 29. november, mot sentrum. Tjenester foregår for tiden på stedet.

📢 Moderniseringen av slottet i Pieskowa Skała er fullført. Der hersker nå gammel polsk kultur

Slottet i Pieskowa Skała ønsker besøkende velkommen med en ny permanent utstilling om gammel polsk kultur, samt renoverte gårdsrom, kapellet til St. Erkeengelen Michael og noen rom i første etasje i den sørlige fløyen. Den flerårige renoveringen av slottet kostet PLN 18,4 millioner, som ble finansiert av tilskudd fra Island, Liechtenstein og Norge, samt midler fra statsbudsjettet.

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 30.06 Kraków: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i går i Kraków. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Stort opprør i Słowacki-teatret. Marskalken planlegger å holde en konkurranse for direktøren

Styret i Lesser Poland Voivodeship planlegger å holde en konkurranse for etterfølgeren til direktøren for Slowacki Theatre i Kraków, Krzysztof Głuchowski. Navnet på den nye direktøren forventes å bli offentliggjort i oktober. Denne avgjørelsen utløste protester blant Teatr im-ansatte. Słowacki, institusjonens fagforeninger sendte brev til marskalken i begynnelsen av juni og anbefalte den nåværende direktøren for neste periode. I tillegg har prosedyren for avskjedigelsen av Krzysztof Głuchowski fra hans stilling vært under behandling i over 500 dager. Głuchowski snakker om mobbing og intensjonen om å ta rettslige skritt.

📢 Friz og Wersow viste datteren sin. Wersow fødte på sykehuset «Ujastek»!

Etter måneder med venting er fans av Friza og Ekipa endelig her! I den siste videoen på YouTube introduserte influencer-paret det yngste medlemmet av laget, nemlig lille Maja. Jenta ble født for noen dager siden i Kraków på sykehuset «Ujastek».

📢 European Games 2023. Skihopp har (ennå) ikke tiltrukket seg noen fans. Zakopane og hoppbakken var tomme

De første hoppkonkurransene ved de europeiske lekene i 2023 vakte ikke særlig interesse. På konkurransen på Average Krokiew tirsdag og onsdag var publikum mildt sagt ikke gode. Imidlertid dukket det opp ville dyr nær bakken.

📢 Wolbrom rute. Direkte avkjøring fra Kraków. Konstruksjon i dronebilder

Omfanget av byggingen av Wolbrom-ruten, som byen gjennomfører sammen med Lesser Poland Voivodeship, er best sett ovenfra. Veien slynget seg mellom grønne områder og boligfelt, men den rette banen frister deg til raskt å forlate Kraków og dra nordover. Arbeidet skrider frem, konturene av kjørebanen, rundkjøringene og viaduktene er godt synlige. Selv om det fortsatt er en grusvei over prærien. Arbeidet pågår imidlertid og kan i det minste delvis fullføres neste år. Byggearbeidet er omtrent halvparten ferdig.

📢 Her er TOP 10 beste universiteter i Lesser Poland. Perspektywy Ranking 2023 er her!

Jagiellonian University er igjen på toppen av den anerkjente Perspektywy University Rankings – men ikke alene. Det eldste universitetet i Polen og Universitetet i Warszawa, som konkurrerte med hverandre tidligere år og «byttet» første- og andreplassen, tok førsteplassen sammen denne gangen. Jagiellonian University scoret 100 og Warszawa University 99,6 poeng, og begge universitetene ble hyllet som de beste polske universitetene av kompilatorene av 2023-rangeringen. Som for et år siden var Adam Mickiewicz University i Poznań og AGH University of Science and Technology i Krakow på 4. plass.

📢 Kraków. Renoveringen av Dębnicki-broen er nært forestående. Trøbbel i tre og en halv måned

Førstkommende fredag, 7. juli, starter oppussingen av Dębnicki-broen. – Vi har totalt fem måneders arbeid foran oss i dette viktige krysset i Kraków – opplyser Kraków City Roads Administration. De største endringene i trafikkorganisasjonen er planlagt i rundt tre og en halv måned. Reparasjonen av broen er ment å forbedre sikkerheten og komforten for trafikanter – både sjåfører, fotgjengere og syklister.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment