Home » Prinsessen av Norge ble… lastebilsjåfør

Prinsessen av Norge ble… lastebilsjåfør

by Connie Nielsen

Martha Louise er en av de mer uvanlige prinsessene. Sjamankvinne, forfatter av flere bøker, i stand til å kontakte … engler. Det er i hvert fall det han sier. Hun er fjerde i rekken til den norske tronen, og med mye yngre slektninger på vei vil hun ikke krysse armene for æren, men leve den til det fulle.

Og så, en av manifestasjonene av dette var rollen i filmen «Long Flat Balls 3», tredje del av den norske komedien, som definitivt er et tilbud for kjennere. Det er nok å si at den første delen ble hyllet på Filmweb av en av kinogjengerne som «verdens verste film».

Foto. Instagram/iam_marthalouise

Fra palasset bak rattet

Märtha Louise, 50, forsikrer at hun storkoste seg på settet. Bollen var ikke stor, men velsmakende. Lastebilsjåføren hun spiller er vulgær, uttrykksfull og sikker på å ha blitt husket av hovedpersonene i komedien i lang tid. Spesielt den han tilbyr tåregass til.

Prinsessen har vist fram kulissene til produksjonen på sosiale medier en stund. Og mens hun gjorde det, ble det avslørt at hun hadde et skjev neseimplantat av silikon, som ble rost av skuespillerkollegaenes skuespillerverksted.

Hun var også veldig spent på muligheten til å bli lastebilsjåfør. Spesielt siden det viser seg at det å kjøre store kjøretøy ikke er en første for dem. Amica.it-portalen melder at hun tok førerkort for en tid siden slik at hun kunne kjøre hester til turneringer på egenhånd.

Det viser seg at selv kongelige familier blir trukket til rattet på lastebilen.

Foto. Instagram/iam_marthalouise

You may also like

Leave a Comment