Home » «Love Sanatorium 5», episode. 2. Sammendrag » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

«Love Sanatorium 5», episode. 2. Sammendrag » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

by Erlend Loe

I den andre episoden av «The Sanatorium of Love 5» er de første tegnene på sympati mellom de involverte tydelige. Ekstreme opplevelser ventet dem.

«Sanatorium of Love 5» – hva er dette programmet?

I dette realityprogrammet drar 6 kvinner og 6 menn over 60 år til et sanatorium for å lete etter kjærlighet og ha et eventyr. Denne gangen dro deltakerne til Busko-Zdrój, en kjent spaby. I løpet av programmet vil de gå datingDe ble bedre kjent og integrert på en slik måte at de gir hverandre en sjanse til å oppleve kjærlighet. Programmet er tradisjonelt moderert av Marta Manowska.

Deltakere i 5. utgave – Damer

Programmet lar deg møte mennesker som normalt ikke ville hatt en sjanse. Deltakerne kommer fra ulik bakgrunn og bor forskjellige steder i Polen. De deler en følelse av ensomhet og et ønske om å forandre livene sine. Dette er damene som deltar i «Sanatorium of Love 5»:

 • Anita fra Bydgoszcz (60 år) – tannlege som fortsatt jobber, skilt, mor, bestemor. En petite blondine som er åpen for kjærlighet og ser etter noen å bli forelsket i. Hun tar seg av partnerskap i et forhold.
 • Bożena fra Augustów (60 år gammel) – enke etter 30 års ekteskap. mor til 3 barn. Den petite blondinen er veldig aktiv, hun elsker skogen der hun jobber. Han skriver poesi, organiserer aktiviteter i nærmiljøet.
 • Ula fra Gdansk (64 år) – skilt, mor og kjærlig bestemor. En varm, langhåret brunette har vært pensjonist i 3 år. Hun setter pris på humor og optimisme hos menn.
 • Ewa fra Tarnowskie Góry (63 år) – skilt, mor til 2 sønner, singel i 13 år. Han driver hotell, elsker fjellet og driver med sport. En langhåret, velstelt blondine leter etter en stilig mann.
 • Asia fra Warszawa – skilt, mor til to sønner. Hun bodde i USA i 40 år, hvor hun jobbet som modell og hadde en stiftelse. Høy, hvithåret skjønnhet søker «Communication of Souls»
 • Iwona fra Warszawa, (64 år) – skilt, i et forhold i 30 år, mor til 2 døtre. profesjonell embetsmann. En livlig kokett på jakt etter en stilig mann å bo og reise med.

vi anbefaler: «Bonden leter etter en kvinne 9» – det var i episode 11?

Foto. Instagram sanatorium_love_tvp

Herrer i «Sanatorium of Love 5»

Herrer presenterer forskjellige typer skjønnhet og karakter:

 • Dariusz fra Norge (61 år) – skilt etter 24 års ekteskap. Den atletiske, skallete mannen er bussjåfør i Norge. Han liker når ting skjer. Han leter etter en oppriktig, velstelt, ressurssterk kvinne.
 • Krzysztof fra Toruń (69 år) – enkemann etter 21 års ekteskap, far til to barn. Han har en særegen farget frisyre, han jobbet på postkontoret, men han drømte om skuespill. Han ser etter en kvinne som verdsetter frihet, ærlighet, oppriktighet og optimisme
 • Zdzisław fra Trzewa (66 år) – skilt etter 28 års ekteskap, far til 3 barn, pensjonist. Han skriver bøker, er håndverker og leter etter en kvinne som fascinerer ham.
 • Zbigniew fra Szczecin (65 år) – 3 år enkemann, 33 år var han sammen med sin kone og elsket henne veldig høyt. Pensjonist, jobbet forskjellige steder. Høy, velstelt, på jakt etter en oppriktig og trofast kvinne.
 • Józef fra Wałbrzych (69 år) – skilt, har 2 døtre og en sønn. Han var gruvearbeider og spilte i gruvearbeidernes band, nå pensjonert. Atletisk, bart, smilende på jakt etter en optimist.
Foto. Instagram sanatorium_miłości_tvp

Episode 2 – Sammendrag

Den første morgenen i Sanatorium of Love 5 er tiden da deltakerne fortsatt venner seg til den nye virkeligheten og deler inntrykk. Deretter går det til legeundersøkelsen, hvorpå et scooterløp venter dem. Til konkurransen ble pasientene med i mann-kvinne-par. Deltakerne betro seg til hverandre – Anita innrømmer overfor hele gruppen at hun er deprimert og trenger å vende seg til farmakologi, Iwona innrømmer at hun har hatt tøffe opplevelser i livet sitt, men hun prøver å ikke gå tilbake til det. Darek snakket om et langt ekteskap som endte i skilsmisse og hvor mye han savner en kjær, samt en vanskelig barndom. Han vokste opp uten far og broren hans begikk selvmord. Han nevnte også at Joanna og Anita fanget oppmerksomheten hans.

Ekstreme tilståelser og første dater

Det viser seg også at i forrige episode valgte Anita og Zbigniew og Ula og Zdzisław hverandre for dates. Men før deltakerne går til dem, venter et fly på dem, som noen måtte bryte gjennom. I løpet av datene dominerte Anita Zbigniew lett, men gnistene fløy da Ula møtte Zdzich. Paret er tydeligvis forelsket i hverandre. Etter avtalene går alle deltakerne til dansen. Dansegulvet fylles fort opp og alle storkoser seg.

vi anbefaler: «Sanatorium of Love» – ​​et skritt mot å bli forelsket?

Sanatorium of Love 5 – hva blir det i den tredje episoden?

I episode 3 viser det seg hvem som ble spa-gjest for episoden. Det er også duftverksteder, herrene lager salater til damene og det er også mulighet for å dykke sammen. «Sanatorium of Love» kan sees hver søndag klokken 21:20 på TVP 1 og på vod.tvp.pl. Neste, andre episode – søndag 15. januar klokken 21.20.

SE OGSÅ:

You may also like

Leave a Comment