Home » PZU Zdrowie forventer at antall filialer vil øke raskere. «Kan overgå salgsmålet.»

PZU Zdrowie forventer at antall filialer vil øke raskere. «Kan overgå salgsmålet.»

by Gunnar Garfors

PZU Zdrowie er en av de største landsomfattende medisinske operatørene. PZU Zdrowie-nettverket inkluderer for tiden 130 av sine egne og over 2200 partnerinstitusjoner.

«Vi ønsker å gå inn i en ny fase av implementeringen av strategien vår, en raskere økning i antall egne butikker. Vi utvider distribusjonsnettet, men dette er faktisk bare begynnelsen på våre aktiviteter – vi håper vi klarer det.» «Åpne nye filialer og overta eksisterende. Den intensive utvidelsen av filialnettverket ligger faktisk fortsatt foran oss, sa Biznes Jaworski til PAP.

«Jeg ønsker å øke antallet egne anlegg med omtrent 15 % innen utgangen av neste år. Å finne passende eiendom og deretter rekruttere gode medisinske tjenester er en økende utfordring. Vi ønsker å skaffe noen av de nye fasilitetene gjennom oppkjøp,» la han til.

Presidenten sa at PZU Zdrowie for tiden fullfører åpningen av et diagnostisk laboratorium i Toruń og vil åpne det første medisinske senteret i Gdynia i oktober.

Antall helsekontrakter i PZU Group økte til 3,37 millioner i første halvår 2023, eller med 8 %, hovedsakelig på grunn av salg av helseforsikring og tillegg til beskyttelsesprodukter.

«Antallet kontrakter øker, men det er også deres «oppvarmingsverdi» – mange kontrakter beveger seg til et høyere ytelsesnivå. Det tilfellet at når abonnements- eller forsikringskontrakter forlenges, utvides de til å omfatte nye. Elementer som ikke tidligere er vurdert. Pandemien førte til fremveksten av mange forskjellige typer helserelaterte publikasjoner og økt bevissthet om forebyggings rolle. » sa Jaworski.

Ifølge det polske forsikringskammeret har én av ti polakker privat helseforsikring.

«Jeg tror at relativt snart vil én av fem eller seks polakker ha en slik forsikring. Populariteten til privat helseforsikring vil øke, markedspotensialet er stort,” sa presidenten for PZU Zdrowie.

«Vi konsentrerer oss om ytterligere intensiv vekst av helsepilaren i PZU Group. Salget av dette segmentet utgjorde omtrent PLN 760 millioner i første halvår 2023, en økning på 26,6 % fra år til år. Segmentet fortsetter å utvikle seg.» Vi går videre i et godt tempo og antar at andre halvår også blir vellykket. Målet på PLN 1,7 milliarder i salg i 2024 er realistisk, vi forventer at vi til og med kan overgå det, la han til.

Han sa at PZU Zdrowie for tiden observerer en økt etterspørsel etter legebesøk, som det er mye flere av i år enn tidligere år.

«Etterspørselen etter medisinske undersøkelser har økt, etter pandemien har bevisstheten om behovet for forebyggende tiltak økt, i tillegg har etterspørselen etter privat helseforsikring økt og bevisstheten hos arbeidsgivere om at denne typen forsikring er slik.» beste fordelene for ansatte,» sa Jaworski.

«Det er viktig at individuelle helseforsikringsabonnementer som ikke er knyttet til en arbeidsgiver, blir stadig mer populære. Vi har introdusert pakker for pensjonister som viser seg å være veldig populære, la han til.

Den største andelen av PZU Zdrowies salg kommer fra abonnementskontrakter med selskaper.

«Vi ser også en betydelig økning i salget på grunn av den økende bølgen av kunder som kommer til oss «utenfor gaten» og ønsker å bli undersøkt. Vi forventer også en økning i individuelle kontrakter, sa Jaworski.

PZU Zdrowie tilbyr eksterne medisinske konsultasjoner, hvor du ikke bare kan få råd eller diskutere testresultater, men også få resept på medisiner og henvisning til tester.

«Etter pandemien er interessen for fjernkonsultasjoner fortsatt veldig høy. Konsultasjoner av denne typen er ofte mye mer behagelige for pasienten og legen, sa Jaworski.

– Bruken av telekonsultasjoner blir stadig mer populært, vi gir pasienter slike muligheter til å komme i kontakt med legen. Men det er folk som ønsker å oppsøke lege fra starten av, bli kjent med dem og etablere direkte kontakt, sier han.

Presidenten sa at PZU Zdrowie, i likhet med andre medisinske operatører, slet med fenomenet ikke-kansellering av allerede arrangerte medisinske avtaler.

Han vurderte at dette er et av hovedproblemene til helsevesenet i Polen. Han kunngjorde at PZU Zdrowie hadde blitt med i den andre utgaven av den sosiale kampanjen «Jeg avbryter, jeg blokkerer ikke» som ble lansert i slutten av september.

«I følge Folkehelsefondet var det rundt en million uavbrutt besøk de første seks månedene. Det er anslått at det kan være opptil 17 millioner slike besøk per år, sa Jaworski.

– Også det private helsevesenet står overfor dette problemet. Hos PZU Zdrowie bestiller vi time hos en allmennlege innen tre dager og hos en spesialist innen fem dager. Dette er et alvorlig problem for både pasienten og legen, fordi legen.» «Han kan ikke gjennomføre behandling og har også mindre godtgjørelse. Denne praksisen er tydelig og utgjør et problem for oss ettersom vi uansett må planlegge en slik pasient for videre undersøkelse, la han til.

PZU Zdrowie tilbyr helsetjenester i form av forsikring og abonnement for bedrifter og privatkunder. PZU Zdrowie medisinske sentre er også tilgjengelige for pasienter som ikke har PZU-pakker – ved å bruke medisinske tjenester kommersielt og gjennom National Health Fund.

Helsesektoren inkluderer aktivitetene til den medisinske operatøren PZU Zdrowie og helseforsikringsselskapet.

Etter to kvartaler av 2023 økte salget i helsesøylen med 26,6 %. år-til-år til PLN 760,1 millioner. Salget fra det stadig voksende filialnettet økte (med 25,7 % sammenlignet med året før) det samme gjorde salget av helseforsikring og abonnement (med 31,1 % sammenlignet med året før).

Sebastian Karbarczyk (PAP Biznes)

seb/ osz/

You may also like

Leave a Comment