Home » Ramūnas Vyšniauskas snakket om sin nye lidenskap – hva motiverte Vyšnis til å starte en bedrift innen eksport? | esports hus

Ramūnas Vyšniauskas snakket om sin nye lidenskap – hva motiverte Vyšnis til å starte en bedrift innen eksport? | esports hus

by Thure Lindhardt

R. Vyšniauskas deler sine inntrykk og innsikt om dette emnet på PRESS START BY ROG sportskonferanse. Den tidligere atleten ble nylig sjef for CyberX Escape Arena Network. Han kom til dette området ganske uventet. Til å begynne med var Vyšniauskas skeptisk til sport, og mente at slike aktiviteter bare krevde den enkleste klirringen fra tastaturet. Litt mer interessert innså han at e-sport er en seriøs aktivitet – profesjonelle spillere har sine egne personlige trenere, regulerer kostholdet, trener regelmessig. I tillegg er sporten av stor interesse – markedsomsetningen ligger foran film- eller musikkindustrien. Disse faktorene oppmuntret Ramūnas til å fremme utviklingen av sport i Litauen.

Når det gjelder CyberX-datamaskiner, understreker Vyšniauskas at Vilnius Arena er en av de største i Europa. I fremtiden er det planlagt å bygge ytterligere 20 arenaer i Litauen og 10 i Latvia, som utvider seg ikke bare i landets storbyer, men også i regionene. Datakunder blir ikke bare møtt av et aktivt fellesskap og inkluderende atmosfære, men også av den kraftigste teknologien. 240 Hz-skjermer og datamaskiner med de kraftigste prosessorene og grafikkortene sørger for den beste spillopplevelsen. Topo Centras tilbyr det beste datautstyret i Litauen – vi inviterer interesserte lesere Se hvor mye en slik spillopplevelse kan koste.

15 min Nuotr./ «CyberX Arena»

På spørsmål om idrettens tilstand og utsikter i Litauen, sammenlignet Vyšniauskas situasjonen med begynnelsen av sin idrettskarriere. Da Ramūnas begynte med vektløfting, hadde ikke litauere en eneste medalje i internasjonale konkurranser. Alle rundt ham fortalte ham at det å søke internasjonal anerkjennelse på dette feltet var en fåfengt affære, men Vyšniauskas var sta og gjentok for andre: «Og jeg vil gjøre det.» Eksportsituasjonen i Litauen er lik – det er fortsatt mye skepsis her, men vi har mange gode utsikter. Vi har ikke bare litauiske cybersportsmenn som allerede har opparbeidet seg et godt rykte i verden, men også utholdende unge mennesker som leter etter en profesjonell vei. Så «Cherry» ser på e-sport i Litauen med det samme «Jeg skal gjøre det!». Holdning som fremmet høyder i vektløfting.

15 min foto / Ramūnas Vyšniauskas

15 min foto / Ramūnas Vyšniauskas

Du kan se hele intervjuet med Ramūnas Vyšniauskas, der han forklarer litauiske gründeres holdning til sport, deler langsiktige perspektiver og favorittspillene dine. TRYKK START AV ROG under eSport-konferansen.

You may also like

Leave a Comment